Haberler

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw: Mesut Telefonlarıma Cevap Bile Vermedi

Güncelleme:

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, düzenlediği basın toplantısında Mesut Özil'i defalarca aradığını fakat telefonlarına cevap bile vermediğini söyleyerek ırkçılık iddialarını reddetti.

Almanya Milli Futbol Takımının Teknik Direktörü Joachim Löw, yeni kadroyu açıkladığı basın toplantısında, ırkçılık gerekçesiyle milli takımı bırakan Mesut Özil konusuna değindi. Löw, "Mesajla ve telefonla defalarca ulaşmaya çalıştım ama imkansızdı" diye konuşurken ırkçılık iddiasını da yalanladı.

"IRKÇILIK ASLA OLMADI''

Basın toplantısı düzenleyen Löw, '' Almanya takımında asla bir ırkçılık olmamıştır. Menajeri beni aradı ve bir açıklama yapacaklarını söyledi. Mesut beni bir kez bile aramadı. Ona defalarca ulaşmaya çalıştım. İki hafta boyunca aradım, mesaj attım ama bana hiç geri dönüş yapmadı. Kendi yolunu seçti. Ben de durumu kabul etmek zorunda kaldım.'' diye konuştu.

''MESUT ÖZİL, SON 20-30 YILIN EN İYİLERİNDEN''

Mesut ile yıllardır beraber görev aldıklarını belirten Alman teknik adam, ''Özil, 9 yıl boyunca benim öğrencimdi. Beraber çok şey yaşadık. Güzel şeyler, kötülerden daha fazlaydı. Beraber Dünya Kupası'nı kazandık. Sonsuza kadar kalacak bir başarı. Bence hala son 20,30 yılda Almanya'nın en iyi oyuncuları arasında yer alıyor. Günün birinde elbet konuşacağız. Başta hayal kırıklığına uğradım ancak kendisine hayatında başarılar diliyorum.'' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

bu hi:

mesut kendini bulunmaz hint kumasini sanıyor eyer turkiye yi cok seviyordu neden turk mili takımını terci etmedi boş verin su siyasi oyunu

4
25
yanıtYanıtla
urfali:

BU HI SENI TEPRIIK EDERIM AYNEN SANA KATILIYORUM SIMARIK HERIF

3
9
yanıtYanıtla
Yunus:

ya kardesim senin baska isin gucun yokmuda burad sacmaliyosun. git kahvede yorum yap. .

6
1
yanıtYanıtla
külhanbeyi:

patates kinci türk ve islam düsmani naziler

4
1
yanıtYanıtla
servet sultan:

günah çıkartıyor ensıcak zamanda basın toplantısı yapmamış canlı yayınla ! şimdi konuşuyor ağzı varya ağzı

5
0
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU:

Adammış Mesut. Gündoğan gibi fırıldak değilmiş. Hele o Emre, tam Alman bozması.

4
0
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Mesut zaten milli takım içinde ırkçılık var demedi basında stadyumda. Adama sahip çıkmadınız özellikle medyadaki eski futbolcular yok milli marşı okumuyor yok ruhsuz oyuncu falan filan alman Türk falan mesut özile şunu söylemek istiyorum beter ol emi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title