Haberler

Almanya'nın Ne Dediği Beni Hiç mi Hiç Ilgilendirmez"

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Almanya'nın ne dediği beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Hollanda'nın ne dediği hiç mi hiç ilgilendirmez, hadi işinize bakın kardeşim, biz yolumuza bakarız" dedi.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, " Almanya'nın ne dediği beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Hollanda'nın ne dediği hiç mi hiç ilgilendirmez, hadi işinize bakın kardeşim, biz yolumuza bakarız" dedi.

Karaman'da bir dizi programlara katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, partisinin il başkanlığında partililerle bir araya geldi. Burada partililere hitap eden Bakan Elvan, "Biz Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi daha güçlü yapmak istiyorsak, ülke olarak kendi kararımızı kendimizin vermesine devam etmek istiyorsak, birilerinin vesayeti altında asla yaşamak istemiyorsak bu birliğimize, bu dirliğimize, bu dayanışmamıza, sizin o güçlü desteğinize ihtiyaç var. Sizlerin desteği sürdüğü müddetçe biz de Allah'ın izniyle korkmadan dimdik ayakta duracağız. Bu ülke için canını feda etmek isteyen, canını feda etmeye hazır olan ve bu uğurda tapu niteliğindeki her türlü düzenlemeleri silip süpüren, ayağının altına alan, ülkenin demokratikleşmesi, temel hak ve hürriyetler alanında gelişmesi için gece gündüz çalışan cumhurbaşkanımıza saldırmaya başladılar. Bununla da yetinmediler Türkiye'ye saldırmaya başladılar. AK Parti hükümetlerine saldırmaya başladılar. Yaptığımız iyi işlerin hiç birisini görmediler. Bazı hadiseleri cımbızla çekip sanki büyük bir hadiseymiş gibi tüm Avrupa medyasında, uluslararası medyada Türkiye aleyhine propaganda yapmaya çalıştılar. Bugün sizler de net bir şekilde görüyorsunuz. 16 Nisan'da Türkiye için son derece kritik bir referandumu gerçekleştireceğiz. Almanya, Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerine bakıyorsunuz diyorlar ki hayır için kampanya yapacaksan gel ama evet için kampanya yapacaksan biz size müsaade etmiyoruz. Nerede kaldı demokrasi, nerede kaldı insan hakları, bunlar demokratlıktan bahsediyorlar. Siz önce demokrasiyi kendi içinizde yaşayın. Demokrasiyi kendi ülkenizde yaşatmaya çalışın. Bırakın Türkiye'ye hesap sormayı. Niye bunlar böyle oldu, çünkü Türkiye ve AK Parti hükümetleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu milletin hayrına olan kararları verdi. Birilerinin vesayeti altında kararlar vermedi. Biz, Allah'tan başka kimseden korkmuyoruz. Milletimizin emrindeyiz. Milletimiz ne derse o olacak. Türkiye ne derse o olacak. Almanya'nın ne dediği beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Hollanda'nın ne dediği hiç mi hiç ilgilendirmez, hadi işinize bakın kardeşim, biz yolumuza bakarız" dedi.

Ana muhalefet partisinin yalan üzerine inşa edilen bir propaganda yürüttüğünü söyleyen Bakan Elvan, "Ama hiç birisi tutmadı. Onlar şunun farkında değildi, onlar bu milletin vatanı için her şeyini feda edecek olan milletin, gerçeği bu kadar net gördüğünü farkında değillerdi. Onlar hala 40-50 yıl öncesinin Türkiye'si var zannediyor. Kimse kusura bakmasın bizim gençlerimiz, kadınlarımız, dünyada neler olup bittiğini çok iyi biliyor. Sadece Türkiye'de değil dünyada neler olup bittiğini biliyorlar" diye konuştu.

(Mehmet Dağlı / İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hollanda Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title