Haberler

Allison Road Kickstarter Projesi Olarak Geliyor

P.T.'yi çok sevip, Silent Hills projesi iptal edilince üzüldünüz mü? Şimdi tam size göre mükemmel bir haberimiz var. Yakın bir zaman önce oynanış videosu gösterilen, Lilith LTD. tarafından geliştirilen Allison Road'dan bomba gibi bir haber geldi.

safe_image

P.T.'yi çok sevip, Silent Hills projesi iptal edilince üzüldünüz mü?

Şimdi tam size göre mükemmel bir haberimiz var. Yakın bir zaman önce oynanış videosu gösterilen, Lilith LTD. tarafından geliştirilen Allison Road'dan bomba gibi bir haber geldi. Firmanın Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile kısa süre sonra Kickstarter'a açılacak olan proje, eğer yeterli miktarda bağış toplamayı başarırsa PS4 ve Xbox One platformlarında da boy gösterecek.

Açıklama dışında, yapıma ait erken versiyon ile hazırlanmış olan oynanış videosunu da bir kez daha paylaşmakta fayda var. Özellikle görselliği ve atmosferi ile oldukça büyük ilgi toplayacak gibi görünen yapımın oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Allison Road Oynanış Videosu

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title