Haberler

Aliağa Başbakan'a Hazır

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Uğur Türkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pazar Günü Gerçekleştireceği İzmir Ziyaretine Aliağa'dan Otobüs, Minibüs ve Özel Araçlarla Binlerce Vatandaşın Katılacağını Belirtti.

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Uğur Türkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pazar günü gerçekleştireceği İzmir ziyaretine Aliağa'dan otobüs, minibüs ve özel araçlarla binlerce vatandaşın katılacağını belirtti.

AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı'nın Başbakan Erdoğan'ın hafta sonu yapacağı İzmir Çevre Yolu ikinci etabının açılışına çıkarma yapmaya hazırlandığını ifade eden Uğur Türkan, "İzmir'e gelecek olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan coşkulu bir şekilde karşılanacak. Aliağa teşkilatı olarak bu konuda ciddi bir çalışma yaptık. Aliağa'dan insanlar akın akın sayın Başbakanımızı karşılamaya gidecek. Biz de ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımızın bu talebini üzerimize düşeni yaparak otobüs seferleri ile destekleyeceğiz" diye konuştu.

ALİAĞA ÖZLEMLE BEKLEDİ Karşıyaka-Çiğli arasındaki 9 kilometrelik yolun bitirilip hizmete açılmasının Aliağa gibi İzmir'in Kuzey'inden şehre giriş yapan vatandaşlar açısından son derece önemli olduğuna işaret eden Türkan, "Aliağa'da yaşayan vatandaşlar olarak yapımına 15 yıl önce başlanan Çevre Yolu'nun bitirilmesini hep özlemle beklemiştik. Geçmişte koalisyon hükümetleri tarafından söz verilmesine rağmen bir türlü bitirilmeyen İzmir Çevre yolu AK Parti iktidarının konunun üzerinde kararlılıkla durması ile tamamlanıyor. Ocak 2007'de ilk etabı açılan çevre yoluna Aliağa'dan çok sayıda vatandaşımız katılarak bu büyük coşkuyu yaşamıştı. Şimdi de ikinci etabı tamamlanan çevre yolu 15 Haziran 2008'de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Böylece toplam 92 kilometrelik yol trafiğe açılacaktır. Bu çalışmalar hükümetimizin İzmir'e özel bir önem verdiğinin ve İzmir'in yıllardan beri bitirilemeyen sorunlarını bir bir çözmeye devam ettiğinin en güzel göstergesidir.

HAREKET SAAT 14:00'DE İzmir'in bu gururlu gününde Aliağalıların da açılışın yapılacağı Çiğli otoban girişinde olacağını ifade eden Türkan, "Başbakanımızın programına katılmak isteyen vatandaşlarımız için ENKA Spor Salonu'nun yanından saat 14:00'de çok sayıda otobüs kaldıracağız. Bütün vatandaşlarımızın taleplerini karşılayabilecek sayıda otobüsü orada hazır bulunduracağız. Sayı sınırlamamız yok. Başta Aliağa olmak üzere İzmir'in Kuzey ilçelerinde yaşayan vatandaşların ulaşım çilesini sona erdirecek olan Kuzey Çevre Yolu 2. Etabı açılışına bütün Aliağalıları davet ediyorum" şeklinde konuştu.

(CU-Mİ- (CU-Mİ-) 12.06.2008 16:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title