Haberler

Ali Öğretmene Ağlatan Veda Töreni

Isparta'da Düzenlenen Öğretmenler Günü Etkinliğine Katıldıktan Sonra Dönüş Yolunda Bir Minibüsün Altında Kalarak Hayatını Kaybeden 55 Yaşındaki Öğretmen Ali Çetin Öğrencilerinin Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Isparta'da düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğine katıldıktan sonra dönüş yolunda bir minibüsün altında kalarak hayatını kaybeden 55 yaşındaki öğretmen Ali Çetin öğrencilerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Isparta İmam Hatip Lisesi'nde öğretmenlik yapan 55 yaşındaki Ali Çetin, Isparta Belediyesi'nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinliğe katıldıktan sonra yürüyerek babasının yanına giderken 32 AT 979 plakalı bir minibüsün altında kalmıştı. Kazada öğretmen Çetin, olay yerinde hayatını kaybederken kimliği belirlenemeyen sürücü olay yerinden kaçmıştı.

Isparta Devlet Hastanesi'nde otopsisi yapılan Ali öğretmenin cenazesi Karaağaç Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç mezarlığına getirildi. Çetin'in cenaze törenine, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Belediye Başkanı Hasan Balaman, çok sayıda öğrenci ve meslektaşı katıldı. Hayatını kaybeden Ali Çetin'in kendisinin de öğretmeni olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hasan Balaman, "Öğretmenim ile sık sık görüşüyorduk. Benim gelişimimde büyük faydaları oldu. Bir gece önce kendisi ile yemek

yemiştik. Onu çok seviyordum. Davraz Mahallesi'nde yapacağımız üst geçide onun ismini vereceğim. Onu çok özleyeceğim" dedi. Öğrencilerinin de cenaze töreninde uzun süre gözyaşı döktüğü Ali öğretmen dualar eşliğinde toprağa verildi.

(OB-SE-AT-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title