Haberler

Ali Koç, CHP'nin Mitingine Ulaşım Desteği Sağladığı İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sosyal medya üzerinden yayılan Cumhuriyet Halk Partisinin İstanbul Mitingi'ne ulaşım desteği sağladığı iddialarını yalanladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sosyal medya üzerinden yayılan CHP'nin İstanbul Mitingi'ne ulaşım desteği sağladığı iddilarını yalanladı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Y. Koç, "Bugün Sayın Muharrem İnce tarafından Maltepe'de düzenlenen mitinge ulaşım desteği sağladığım yönünde sosyal medya üzerinden yayılan iddia tamamen asılsızdır." açıklamasında bulundu.

"İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZDIR"

Koç Holding'den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Koç, bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce tarafından Maltepe'de düzenlenen mitinge ulaşım desteği sağladığı yönünde sosyal medya üzerinden yayılan iddianın tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Ali Koç, CHP'nin Mitingine Ulaşım Desteği Sağladığı İddialarını Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Medya Fenerbahçe Ali Koç Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

VATANDAŞ:

Farzedelimki yapmış olsun. kimi ne ilgilendirir. Demokratik bir ülkede yaşıyorsun kendi kişisel tercihidir kime isterse destek olur kimseyide ilgilendirmez. Ne yapmış belediyenin otobüslerinimi şehir hatları vapurlarınımı metro yumu ücretsiz olarak tahsis etmiş. Devletin tüm imkanlarını kullananlar herşeyden rahatsız oluyorlar. .

20
24
yanıtYanıtla
Frankfurt City:

Reisi kimse durduramiyacak , bunu Kocta biliyor, akilli Adammis Chplilerle baslamadan batmak istemiyor

17
19
yanıtYanıtla
SERKANKA42:

ne oluyor şimdi anlamadım. yani Ali Koç ak partiye yardım etse evliya mı oluyor o zaman. ne malsınız yaaa

14
11
yanıtYanıtla
bjkli:

akkoyunlar gelmiş :)

11
12
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Koç hemende kıvırıvermiş biz sizi gayet iyi biliriz inşallah batarsınızda Türkiye sizden kurtulur

12
10
yanıtYanıtla
Yusuf ataman:

Adamsın sayın başkanım ta mam

9
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

zaten öyle bişey olsaydı fenerbahçeli taraftar sayısı yarı yarıya düşerdi

2
14
yanıtYanıtla
tv:

yaparsa yapar sizene

7
8
yanıtYanıtla
can:

Ali Koç efendi bir adam. İslamcılığınızla değerlendirmeyin. İnsanlar için getirmeye çalıştıklarına bakın. Tanımak isteyen Akılda Kalanlar programında ki konuşmasını izlesin. Nasıl bir insan olduğunu tanırsınız. Türk sporuna dürüst rekabeti getirmek istiyor. At gözlüğüyle bakmayın.

7
8
yanıtYanıtla
Dikkat:

Nasıl sallasakta belli bir zümreyi yanımıza alsak bari yalan konusmayin bu ali koç sizden çektiği kadar aziz yıldırım dan çekmedi

4
8
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title