Haberler

Ali Fuad Başgil Vefatının 40. Yılında Anılıyor

Türk İlim ve Fikir Hayatının Unutulmaz Simalarından Ord.prof.dr. Ali Fuad Başgil, Vefatının 40. Yılında Üsküdar'daki Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi'nde Bir Programla Anılıyor.

Türk ilim ve fikir hayatının unutulmaz simalarından Ord.Prof.Dr. Ali Fuad Başgil, vefatının 40. yılında Üsküdar'daki Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir programla anılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı himayesinde Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen program 27 Nisan 2007 Cuma akşamı saat 19:00'da başlıyor. Toplantıda konuşmacılar Mehmed Niyazi, Rasim Cinisli ve Niyazi Kutan, merhum Başgil'in hayatı, fikirleri, idealleri ve eserleri üzerinde duracak, hatıralarını nakledecekler. Programı Mehmet Nuri Yardım idare ediyor. Bu arada toplantının ardından Ali Fuad Başgil'in fotoğrafları, eserleri ve hakkında yazılanlardan meydana gelen bir

sergi gezilebilecek. Programın sona ermesinden sonra dinleyicilere Başgil'in "Hatıralar" isimli eseri armağan edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title