Haberler

Aleyna Tilki, Pijamalarını Eleştirenlere Ateş Püskürdü!

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta İtalya'ya giden Aleyna Tilki, pijamalarıyla Milano sokaklarında dolaştığı görüntüleri hakkında sosyal medyadan eleştiride bulunanlara ateş püskürdü.

Her yaptığı ve söylediği olay yaratan 18 yaşındaki genç şarkıcı, geçtiğimiz hafta gittiği İtalya'nın Milano sokaklarında pijamalarıyla gezdi, sosyal medya yıkıldı.

''BU KIZ İYİCE DELİRDİ''

Genç şarkıcı, İtalya'ya gitti ve Milano sokaklarında pijamalarıyla dolaştı. Sosyal medyada paylaştığı pijamalı görüntüleri kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Tilki'nin bir takipçisi, "Bu kız iyice delirdi. Yaptığı hareketlere bak.'' yorumunu yaptı. Kendisine yapılan eleştirilere daha fazla dayanamayan şarkıcı, sosyal medya hesabından cevap vermekte gecikmedi.

Aleyna Tilki, Pijamalarını Eleştirenlere Ateş Püskürdü!

''HER AN AYIP OLMAYA HAZIRIM''

Milano sokaklarındaki pijamalı görüntülerini eleştirenlere , "Siz yataktan kalkmış en doğal halinizi inkar edip, olmadığınız ama içerisinde –mış gibi yaptığınız kişiliğinizi caddelerde sergilerken ayıp değil! Ama benim bazen ne giydiğimi düşünmeden de pijamayla sokağa çıkabilme rahatlığım ayıp! Öyleyse ben her an ayıp olmaya hazırım bu konuda…''

Aleyna Tilki, Pijamalarını Eleştirenlere Ateş Püskürdü!

''ŞOVU İŞİ ŞOV OLANLARA BIRAKIN''

Makyajsız hallerini sergilemekten hiçbir zaman çekinmeyen konuyla ilgili, "Gün gelir gerçek aşkı gözlerinde gördüğüm dilenciler gibi giyinirim. Gün gelir moda ikonu gibi giyinirim. Hepsi benim içimde mevcut. İçimde yapayalnız kalmış küçük dilenci kız da, o sahnelerde ışıldayan da benim. Eleştirerek prim, şov yapmayın. Şovu işi şov olanlara bırakın" şeklinde konuştu.

Aleyna Tilki, Pijamalarını Eleştirenlere Ateş Püskürdü!

Aleyna Tilki, Pijamalarını Eleştirenlere Ateş Püskürdü!

Aleyna Tilki, Pijamalarını Eleştirenlere Ateş Püskürdü!

Aleyna Tilki, Pijamalarını Eleştirenlere Ateş Püskürdü!

Aleyna Tilki, Pijamalarını Eleştirenlere Ateş Püskürdü!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Aleyna Tilki İtalya Milano Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (40)

LEYLA:

Bu tür basit şarkıcılar sanırım bir tek Türkiye’de meşhur olur.

15
0
yanıtYanıtla
reko8791:

yürü be kral şu an çatır çatır çatlıyorlar. . . seni seviyoruz. . geleceğin world starı. .

6
4
yanıtYanıtla
ASABİ:

GENÇLER EĞİTİM YOK İŞ YOK ÇALIŞMA YOK ELLERİNE ALMIŞLAR Bİ AKILLI TELEFON APTAL APTAL ORTALIKTA DOLAŞIYOR BABA ANA PARASI YİYOR TELEFONLA İNTERNETTE BU SALAK ŞARKICI TÜRKÜCÜ OYUNCU BOZMALARINI İZLEYİP BEYİNLERİNİ UYUŞTURUYOR ÖMÜRLERİNİ ZİYAN EDİYORLAR

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yarı çıplak çıksaydı iyidi. pjamala çıktı kötü oldu

7
1
yanıtYanıtla
Şımarık ukala saygısız Velet ....:

Benim gözümde Sanatçı Müzeyyen Senar dır, barış manço dur, neşet ertaş tır, aşık veyseldir, Sezen aksu dur, Zülfü livaneli dir. Bülen Ersoy dur. Medyada ayakbağı olmuş bu zat onların ayakkabı boyası bile olamaz. Birde kişi kendini sanatçı ilan etmez. Halk kişiyi Sanatçı ilan eder. ama bu bu yorumdan da bir şey anlamazki. . . Şimarık ukala saygısız Ergen velet. . .

7
0
yanıtYanıtla
x:

aleyna bu sana yakışmıyor. . . vasat olmuş. seni donla bekleriz.

4
2
yanıtYanıtla
CONI:

aferin be burda cahil kerizlerin sana harcadigi paralari git yurtdisinda ye

6
0
yanıtYanıtla
ööööööjjjjjjööööööööööö:

çocukla çocuk olup yorum yapmaya devam edin ezikler. .

4
2
yanıtYanıtla
sen kendine bak:

senden mi izin alacaklar ezik oğlu ezik , kendi fikrini kendine sakla

yanıt3
yanıt2
varoş:

kezban

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title