Haberler

Alex'in Fedakarlığı

Az Alkmaaar'a Karşı Oynanan ve 3-3 Sona Eren UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçında "Yuh"lanan Fenerbahçe'nin Yıldız Futbolcusu Alex'in Sakat Sakat Oynadığı Ortaya Çıktı.

AZ Alkmaaar'a karşı oynanan ve 3-3 sona eren UEFA kupası 3. tur ilk maçında "yuh"lanan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex'in sakat sakat oynadığı ortaya çıktı.

3 yıldır formasını giydiği Sarı-Lacivertli takımda ilk kez taraftarın tepkisini alan Brezilyalı oyuncunun düştüğü durum, camiada büyük sıkıntı ve moral bozukluğuna yol açtı. Ligin ikinci yarısında bir türlü istediği performanıs ortaya koyamayan Alex'e medyanın da kontratı ile ilgili yüksek ücret istediği şeklindeki haberler yapması Fenerbahçe taraftarının sabrını taşırırken, olayın perde arkasında birg erçek ortaya çıktı.

Fenerbahçeli taraftarların göz ardı ettiği konu Alex'in iğne ile sahaya çıkmış olması.

Antalya kampınını ilk günlerinde kasığından sakatlanan ve takımdan ayrı olarak çalışan yıldız futbolcu Alex De Souza, henüz sağlığına tam olarak kavuşamadı ve bu yüzden de tam kapasite ile oynayamıyor. Zaman zaman kasığındaki ağrıları nükseden Alex'in AZ Alkmaar maçı öncesi de kasığında yine bir ağrı hissettiği ifade edildi. Maç öncesi kontrole giren Brezilyalı oyuncuya ağrılarının dinmesi için Kulüp Doktorları tarafından iğne vuruldu.

İğne ile sahaya çıkan Alex'in sahada kendisini çok zorlaması durumunda sakatlığının nüksedebileceği ve takımdan uzun süre ayrı kalabileceği söylenmesine rağmen, bu maçta oynamak istediğini dile getiren Brezilyalının AZ maçında bu yüzden eksik kaldığı ifade edildi.

Taraftarlar ise kötü futbolun faturasını uzun zamandır patlama beklediği Alex'e kesmiş oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title