Haberler

Albayrak: "Uefa Tahkim Kurulu'na Gerekli İtirazımızı Yapacağız"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, UEFA tarafından aldıkları 1 maç seyircisiz oynama cezası konusunda UEFA Tahkim Kurulu'na gerekli itirazda bulunacaklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, UEFA tarafından aldıkları 1 maç seyircisiz oynama cezası konusunda UEFA Tahkim Kurulu'na gerekli itirazda bulunacaklarını söyledi.

İstanbul'dan bugün yönetim kurulu toplantısına katılmak için kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yusuf Şimşek ile Trabzon'a gelen başkan Albayrak, toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

UEFA'nın verdiği bir maçlık seyircisiz oynama cezasını basın mensuplarından öğrenen Albayrak, ''Olabilir. İtirazımızı yaparız, olmazsa seyircisiz oynarız'' dedi.

''Bu takımın sahibi seyircidir. Seyircinin yapacağı her türlü olumlu, olumsuz davranışlar kulübü etkiliyor'' diyen Albayrak, şöyle devam etti:

''Futbolda 3 netice olabilir. Mağlup olduğunuz zaman dünyanın sonu geliyor, koltuklar kırılıyor, saha olayları oluyor. Bizim taraftarımız maalesef bu konuda heyecanlı ve tezcanlı. Taraftarların, skorların üçüne de hazır olması lazım.''

Basının da taraftarları galeyana getirecek yanlı haberler vermemesi gerektiğini savunan Albayrak, ''Sportif faliyetlerde herşey var. Ama biz biraz daha taraftar olarak sabırsız, tezcanlıyız. Karadeniz'in yapısında var. 23 yıldır Trabzonspor'un beklediği, özlediği şampiyonluk var. Bu gerçekleşmeyince insanlar hırçınlaşıyor. Lig 2. sırada bitirildiği dönemde Şampiyonlar Ligi'ne girilebilseydi, çok güçlü hedefe koşan bir kulüp olacaktı. Takım bize yönetmek için emanet verildi. Bunu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title