Haberler

Akyazıspor - Karagümrükspor Maçında Kavga Çıktı, 1'i Polis 5 Kişi Yaralandı

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde Bölgesel Amatör Lig maçında karşı karşıya gelen As Akyazıspor ile Karagümrükspor maçında kavga çıktı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde Bölgesel Amatör Lig maçında karşı karşıya gelen As Akyazıspor ile Karagümrükspor maçında kavga çıktı. Çıkan oaylarda biri polis memuru 5 kişi yaralanırken 2 taraftar da gözaltına alındı.

Bugün Akyazı İlçesi'nde Bölgesel Amatör Ligi 12. gurubunda mücadele eden As Akyazıspor ile Karagümrükspor Akyazı Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maça İstanbul'dan gelen yaklaşık 300 Karagümrük taraftar ile yaklaşık 2 bin 500 Akyaspor taraftarı izledi. Maçın 13. dakikasında aynı tribünü paylaşan iki taraftarlar grubu arasında sözlü satışma ile başlayan gerginlik bir anda büyüdü.

Taraftarlar tribünlerin önünde bulunan taşları alarak birbirlerine fırlattılar. Maçın orta hakemi maçı durdururken taşların havada uçuştuğu olaylara Akyazı ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri müdahalede zorlandı.

Polisin müdahalesi ile iki taraftar grubu sakinleşirken, Akyazsıpor tarafı hakeme saldırmak isteyince 2 taraftar gözaltına alındı. Maçın ikinci yarısında da taraftarlar arasında ikinci kez sözlü sataşma sonrasında kavga çıktı. Birbirlerine taş ve sopalarla saldıran taraftar gruplarına polis müdahalede yetersiz kalırken destek ekibi istenerek kavga sakinleştirilmeye çalışıldı.

Çıkan olaylarda taş isabet eden bir polis memuru ile 5 taraftar yaralanırken, 2 taraftar gözaltına alındı. Maç Karagümrük'ün 2-1 galibiyetiyle sona ererken maç sonrası gerginlik stat dışında da sürdü. Maç için Adapazarı'ndan gelen 60 kişilik çevik kuvvet polisi ile Akyazı polisi çıkan olayları müdahalede yetersiz kaldı. - Sakarya / Akyazı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title