Haberler

Akülü Araba İle Hayata Bağlandı

Güncelleme:

Manisa Belediyesi, sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde eski Ahmet Bedevi Mahallesi Muhtarı Elver Cirman'ın ihtiyacı olan akülü arabayı kendisine temin etti.

Sağlık problemleri nedeniyle görevini Ali Dinlemez'e devretmek zorunda kalan Cirman, kendisine yapılan yardım karşısında duygulanarak, "Beni tekrar hayata bağladığınız için Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden Manisa Belediyesi, vatandaşların sağlığına yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, daha önce de ihtiyaç sahiplerine temin ettiği akülü engelli arabayı Manisa'ya hizmet etmiş bir vatandaş için de temin etti. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, sağlık problemleri nedeniyle muhtarlık görevini Ali Dinlemez'e devretmek zorunda kalan ve yürüme zorluğu yaşayan Elver Cirman'ın evine giderek, akülü arabayı kendisine teslim etti.

MHP'li Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, Nurlupınar Mahalle Muhtarı Hüseyin Akbulut ve Elver Cirman'dan görevi devralan Ali Dinlemez ile birlikte Cirman'ın evine giden Ustamehmetoğlu, aracı kendisine teslim etti.

Manisa Belediyesi'nin gösterdiği vefadan dolayı teşekkür eden Cirman, tek isteğinin mahalle kahvesine gidebilmek olduğunu söyledi. Akülü araba ile eve hapsolmaktan kurtulduğunu belirten Cirman, "Sağlık sorunlarım nedeniyle muhtarlıktan ayrılmak zorunda kalmıştım. Yürüme güçlüğü çekiyorum. Bundan sonra benim için aldığınız akülü araba ile mahallemizde rahat rahat gezebileceğim. Belediyemizin beni unutmayarak yaptığı yardım için minnettarım. Özellikle Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Ustamehmetoğlu da sağlığın her şeyden önemli olduğunu belirterek, "Siz kentimize, mahallemize hizmet etmiş bir vatandaşımızsınız. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları ile sizin gibi bizlerden çeşitli yardım talep edenleri asla geri çevirmedik, çevirmeyiz. Önemli olan sizin rahat bir yaşam sürebilmeniz. Sizleri mutlu edebildiysek ne mutlu bize." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title