Haberler

Akasya Sohbetleri Prof. Dr. Bengi Semerci ile Başladı

Güncelleme:

İstanbul'un cazibe merkezi Akasya Acıbadem, kültür sanat alanında gerçekleştirdiği etkinlikleri farklı konu ve konuklarla "Akasya Sohbetleri" konsepti ile devam ediyor.

30 Eylül günü sezonun ilk konuşmacısı ünlü psikiyatrist, akademisyen ve yazar Prof. Dr. Bengi Semerci,"Okul, Aile ve Çocuk ilişkisi" üzerine Akasya Acıbadem'de keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Okulların açılmasıyla çocuk, aile ve okul arasındaki uyum ve etkileşimin konu edildiği sohbet programında, misafirlerle sıcak bir sohbet gerçekleştiren Prof. Dr. Semerci çocuğun yararına, bu ilişkilerin doğru kurgulanmasının öneminin altını çizdi. "Çocuğun okuldaki başarısındaki en önemli unsur mutluluğudur." dedi.

Geçtiğimiz yıldan bu yana düzenlenen ve geleneksel hale gelen Akasya Sohbetleri'nin gelecek dönem konukları arasında 14 Ekim'de Dilara Koçak, 28 Ekim'de Zülfü Livaneli, 11 Kasım'da Ece Temelkuran ve 25 Kasım'da Saffet Emre Tonguç gibi birbirinden değerli isimler bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bengi Semerci Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title