Haberler

Ak Partiden Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, Düzenlediği Basın Toplantısıyla Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi. Sonuçların Türkiye'ye ve Antalya'ya Hayırlı Olmasını Dileyen Samani, Oylarını Arttırmanın Mutluluğunu Yaşadıklarını Söyledi. Başkan Samani, AK Parti'nin Antalya'da Birinci Olmasında Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.

AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, düzenlediği basın toplantısıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi. Sonuçların Türkiye’ye ve Antalya’ya hayırlı olmasını dileyen Samani, oylarını arttırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Samani, AK Parti’nin Antalya’da birinci olmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Halkın istikrarı ve hizmetin devamını seçtiğini belirten Samani, “Ak Parti sadece millete hizmet için çalıştı. Antalya’da yaptıklarımızın hazzını yaşarken, seçimi halka bıraktık. Partimiz Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da açık ara seçimi önde tamamladı. Türkiye tarihinde sadece tek parti iktidarları döneminde kalkınmıştır. 3 Kasım 2002 seçimlerine göre oylarımız daha çok artmıştır, bu son derece memnuniyet verici bir durumdur ve bize daha fazla hizmet, sorumluluk yüklemiştir” dedi. Seçim döneminde hiçbir siyasi parti ile polemiği girmeden seçim kampanyasını yürüttüklerini ifade eden Samani, “Siyasetçiler bilmeli ki kimse kavga istemiyor. Türkiye’nin 81 vilayetinde de insanlar kardeşçe bir arada yaşamak için oy verdi. Biz ülke genelinde olduğu gibi Antalya’da da “durmak yok yola devam” sloganıyla yola çıktık, şimdi ise hizmete devam diyoruz. Biz hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin tüm belediyelerimize hizmet için kaynak sağlıyoruz. KÖY-DES projesiyle köylere hizmet götürdük hala götürmekteyiz. Antalya’da çok sayıda köyün sorunu bu proje ile ortadan kalktı” diye konuştu.

Bir gazetecinin “CHP’nin kalesi Antalya’da açık ara oy önde tamamladınız, ne hissediyorsunuz” sorusuna ise Başkan Samani, “Biz kimseyle polemiğe girmiyoruz. Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da da açık ara seçimin galibi gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Seçim çalışmaları süresince Antalya’da şehrin tüm dinamiklerini kucakladık ve bunun da sonucunu aldık. Çalışmalarımıza aynı şevk ve heyecanla devam edeceğiz” diye yanıt verdi.

(AT-Y)

23.07.2007 17:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title