Haberler

AK Parti Temmuz Ayı İl Danışama Toplantısını Yaptı

AK Parti Temmuz ayı İl Danışma Meclis toplantısını yaptı.

AK Parti Temmuz ayı İl Danışma Meclis toplantısını yaptı.

Belediye Konferans Salonunda yapılan toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekilleri Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı katıldı.

Açış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, "7 Haziran Genel seçimlerin de 258 Milletvekili ile Türkiye'de 10'uncu seçimde de yine birinci parti olmakla beraber ama bu defa 18 milletvekili eksiği ile tek başına iktidar olma sürecini 13 yıl sonra koalisyon şartlarını döndüğü malumunuz. Bunun için de en baştan beri hem Ankara'daki il Başkanları toplantısın da, hem de daha sonraki açıklamalarda Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu samimi bir şekilde bu koalisyon görüşmelerini ve milletimizin ön görmüş olduğu bu dönem partilerle samimi bir şekilde koalisyon gelişmelerini gerçekleştirdik ve hala da devam ediyoruz" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, "Son yıllarda siyasi ortamın gerildiği bir süreçten geçiyoruz. Etrafa baktığımız zaman gerçekten bu topraklar da ne kadar hainin yetiştiğini ve bunların farklı maskeler altında yuvalandığını hep birlikte görüyoruz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ise, ülkemizi bir kaosun içine sokmaya çalıştıklarını ifade ederek "Anarşiyi terörü siyasete malzeme edenler, kanda beslenenlere gün doğduğunu görüyoruz. Bizler biliyoruz ki milletimiz ve sizler güçlüsünüz bunları da atlatacağız "dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar da, "Bir süreç yaşadık. Birincisi 7 Haziran'da son bulan bir seçim kampanyası, ikincisi ise 7 Hazirandan bu yana devam eden bir koalisyon görüşmesi, 3 'ncüsü ise son günlerde meydana gelen terör ve kaos ve savaşın eşine getirilmek istenen bir Türkiye"

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de konuşmasında, "Bir milletvekili çıkmış tıpkı çırcır böceği gibi cızır cızır edip duruyor. Biz çevreciyiz diyor siz bu dağları kirletiyorsunuz diyor. Siz bu milletin zihnini kirlettiniz. Milletin her şeyini kirlettiniz. Terör örgütleri canımızı alıyor. Bir tek cümle söylemezsiniz. Şuan duyduğumuz en çok ses ne gece olsun gündüz olsun ağaçlarda cırcır böceği var ve bir de Malatya'mızda buna benzer bir siyasi partinin milletvekili var" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, "7 Haziran neticesinde seçim kampanyasında dile getirdiğimiz gibi seçim sisteminden kaynaklı, bizim hatalarımızdan kaynaklı, yapamadığımız eksiklerimizden kaynaklı diğer partilerin performanslarında bir netice ortaya çıkmıştır. Öncelikle bu gerçekle ivedilikle yüzleşmemiz gerekir. Bu gerçeğin bize söylediği şey meclis aritmetiğinde tek başına iktidar olamamamızdır. Dolayısıyla AK Parti tek başına iktidarmış gibi ne bizlerin ne de muhalefetin davranmaması beklenirdi. Ama bu havada pekte bozulmuşa benzemiyor. Dolaysıyla bu koalisyon süreci başlattık. Hiç bir parti ayırt etmeksizin bütün siyasi partilerle görüştük. Şuan da Cumhuriyet Halk Partisi ile görüştük. Diğerlerine göre teknik anlamda devam etmektedir. Olumlu veya olumsuz herhangi bir yargı yok. Bu tür müzakerelerin bir kuralı var. Hiç bir şey bitmeden her şey bitme" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısını Öznur Çalık ise, Suruç'taki patlama ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Allah herkesi korusun ilk gün söylediğimizde de, ölenlerin kimliği tespit edildiğinde de, çok enteresan, HDP"li bir belediyenin Kültür Merkezinin olduğu yerde Kobaniye yardım etmek üzere bütün Türkiye'den vatandaşlarımızın geldiği söyleniyor. Buna rağmen hiçbir HDP'li yönetici yok. Size çok enteresan gelmiyor mu? Hiç bir milletvekili yok. Hiç bir belediye yetkilisi yok. Çok enteresan vaka değil midir? Kimse bunu görmüyor mu?" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title