Haberler

AK Parti Sakarya Milletvekili Yıldırım; "Seçim Biti Artık Hizmet Zamanı"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Seçimin Geride Kaldığını ve Artık Hizmet Zamanı Olduğunu Söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya milletvekili Recep Yıldırım, seçimin geride kaldığını ve artık hizmet zamanı olduğunu söyledi.

Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, seçim zamanında bir takım tartışmaların yaşanmış olabileceğini belirterek, “Birbirimizi kırdıysak ben özür dilerim” dedi.

Seçim öncesi kendisi hakkında asılsız yazılar yazıldığını söyleyen Yıldırım, “Bunlar basın etiğine uymayan yazılar. Bir şey mi? aklınıza takıldı telefonum 24 saat açık arayın cevaplayalım. Siz hakkımda alakasız yazılar yazarsanız bizim hoşumuza tabi ki gitmez. Eleştirilmeye karşı değilim. Eleştirin ama bilerek eleştirin bilmeden yazılıp çizildiği zaman hoşnut olmuyorum. Telefonum açık her konuda arayın cevap verelim. Yinede sözlerimden dolayı bir kırgınlık olduysa ben açıkça özür diliyorum ve benden yana bir şey varsa hakkımı helal ediyorum” diye konuştu.

Akyazı'ya büyük hizmetler verdiklerini belirten Yıldırım, “Yaptıklarımız ortada Adliye sarayı, kaymakamlık binası, kanalizasyondan sonra yol çalışmaları, orman köy yol genişletilmesi, batak köy yolu genişletilmesi gibi birçok yatırım Akyazı'ya benim katkılarımla olmuştur. Millet denizin ortasına bina yapıyor. Hastane binasının temel kazılarında su çıktı sanki olmazmış gibi yazılar çıktı. Kimse bizi arayıp bir şey sormadı nedir durum diye. Hastane inşaatı müteahhit tarafından eksiklikleri proje ediliyor para sıkıntısı yok sadece yalıtım için yeni proje çıkarılıyor” diye konuştu.

(AY-İÇ)

02.08.2007 16:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title