Haberler

AK Parti Muğla Milletvekili Özden Açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, AK Parti'nin demokrasinin önündeki vesayetleri kaldırdığını söyledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, AK Parti'nin demokrasinin önündeki vesayetleri kaldırdığını söyledi.

Milletvekili Özden, Muğla Öğretmenevi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin milletin üzerine konulan ipotekleri birer birer kaldırdığını belirterek, "Muğla'da hükümetin icraatları için kendisini onay merkezi olarak görenlere sesleniyorum. Benim onay için gideceğim tek bir merci var, insanımız ve halkımız. Milletimiz ne istiyorsa biz oradayız. Kendilerini buraların sahibi olarak görüp kapalı kapılar ardında plan yapıp da bunun bozulduğunu görenler, daha çok planlarının bozulduğunu görecekler. Onun için gelin Muğla için hep birlikte çalışalım" dedi.

Artık Muğla'da devlet hastanesinin yerine bir üniversite araştırma ve uygulama hastanesi olduğunu anlatan Özden, şöyle konuştu:

"Mevcut hastanenin kapatılacağı, oranın yok olacağı söyleniyor. Açık ve net olarak söylüyorum: Mevcut hastane alanını olduğu gibi koruyoruz. Burayı bir sağlık kompleksi haline getirip eşit noktalardaki sağlık birimlerini buraya taşıyacağız. Buraya şuana kadar kaynak ayırdığımız halde 10 milyon TL'lik bir kaynağı 40 üniteli bir ağız ve diş sağlığı hastanesi yapmak için kullanacağız."

Yüksel Özden, Muğla Üniversitesi'nin karşısındaki 500 dönümlük alana, araştırma ve uygulama hastanesinin temelinin en yakın zamanda atılacağı müjdesini de verdi.

Özden, şunları kaydetti:

"Hastane için zemini, genişliği ve görünümü itibariyle en güzel yer seçildi. Firma yetkilileri gecelerini gündüzlerine katarak iki ay içinde bu projeyi bitireceklerini ve 3 aya kalmadan da inşaatın ihale edilebileceğini söylediler. Muğlalı hemşehrilerimize hayırlı olsun. 500 yataklı bir üniversite araştırma ve uygulama hastanesi inşaatının temeli en yakın zamanda atılacak. Bu şehrin geleceğini düşündüğünü iddia eden ve bunun için çalışan kim varsa gelin bundan sonra bu şehrin suyu için, ısınması için, bu şehrin küçülerek değil, genişleyerek büyümesi için çalışalım."

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title