Haberler

AK Parti Mkyk Üyesi Hayati Yazıcı Açıklaması

AK Parti MKYK Üyesi Hayati Yazıcı, "Hedefimiz tek başına iktidar. Gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerde de vatandaşlarımızın bu eğilim içerisinde olduğunu seziyoruz" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Hayati Yazıcı, "Hedefimiz tek başına iktidar. Gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerde de vatandaşlarımızın bu eğilim içerisinde olduğunu seziyoruz" dedi.

Eyüp'teki seçim irtibat bürosunda aşure dağıtım etkinliğine katılan Yazıcı, burada 1 Kasım seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Parti olarak hedeflerinin tek başına iktidar olduğunu belirten Yazıcı, "Ama seçim günü sonuçlanmadan, 'şöyle olacak, böyle olacak' diye bir şey söylemek doğru değil. İnşallah 1 Kasım akşamı Türkiye bu ara dönemden sonra yeniden tek parti iktidarına kavuşacak diye düşünüyoruz. Gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerde de vatandaşlarımızın bu eğilim içerisinde olduğunu seziyoruz" şeklinde konuştu.

Muharrem ayının anlamına işaret eden Yazıcı, şöyle devam etti:

"Sahabe döneminden itibaren başlarsak, inanç değerlerimiz üzerinden bizi birleştirecek pek çok ortak noktamız var. İşte bu aşure geleneği de Hicri yılın ilk ayı, muharrem ayın 10. gününde bizi birleştirecek zenginliklerle doludur. Hem olumlu hem de olumsuz hatırlatmaları var. Bunlar üzerinden kardeşliğimizi, birliğimizi pekiştirmeliyiz diye düşünüyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title