Haberler

AK Parti Merkez İlçe 15. Danışma Kurulu Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Merkez İlçe 15. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Merkez İlçe 15. Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Demir, Mehmet Kurt, Mustafa Çakır, Musa Uzunkaya, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır, AK Parti İl Başkanı Av. Ali Akyüz, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İbrahim Sandıkçı, AK Parti teşkilatları

arasında birlik ve beraberliğin ilk günkü tazeliğiyle korunduğunu söyledi. Sandıkçı, "Hiçbir teşkilat mensubu bu tür toplantılarımıza kalabalık görünsün diye, eksik teşkilat sayısı tamamlansın diye katılmıyor. Tam tersine teşkilat mensubu arkadaşımız kalbindeki ülke sevdasına yakışır bir şekilde, içerisinde fikirleriyle, projeleriyle ve ürettikleriyle ülkenin çıkmış olduğu bu yolculuğunda birer neferi ve lokomotifidir" dedi. Türk siyasetinde, Cumhuriyet ve milli manevi değerlerin gölgesine sığınarak

hiçbir şey üretmeden, hiçbir şey yapmadan geçinme devrinin bittiğini belirten Sandıkçı, "Milletimiz artık şunu çok iyi bilmektedir. Bu ülkeyi sevmek kuru söylemle değil, ona hizmet etmekle olur. AK Parti hükümetinin yaptığı icraatlar ülke ekonomisine ve demokrasisine hizmet ederken bunun yansımalarının komşu ülkelerle ve birçok Avrupa Birliği üyesi ülkesiyle olan gerek siyasi ve gerekse ekonomik anlamda yakalamış olduğumuz ivme, tüm dünya ülkeleri tarafından hayretle takip edilmektedir" diye konuştu.

Ardından sırasıyla birer konuşma yapan milletvekilleri Mehmet Kurt ve Musa Uzunkaya, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde belirlenecek aday kriterleri konusunda bilgi verdi.

Milletvekili Mustafa Demir ise, Samsun'a hem yurt dışından hem yurt içinden ciddi olarak yatırım yapmak isteyen çok sayıda işadamı geldiğini ifade ederek, "Ancak, yatırımcıların önünün açılması gerekiyor. Yatırımcıların önün açılmamasında kendi içimizde bile bazı sıkıntılar bulunuyor" ifadelerinde bulundu.

Jandarmanın Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığı operasyonla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Mustafa Çakır da, "Kimse Samsun'da yolsuzluk yapıldı diyemez. Böyle bir şeye AK Parti teşkilatları asla izin vermez. Biz birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

(İG-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title