Haberler

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ülgen Açıklaması

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Marmarisli çocukların ilçede antrenman yapacak saha bulamadığını bildirdi.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Marmarisli çocukların ilçede antrenman yapacak saha bulamadığını bildirdi.

Ülgen, yaptığı yazılı açıklamada, mülkiyeti Marmaris Belediyesi'ne ait halı sahaların uzun süredir kapalı tutulduğunu belirterek, bu durumdan vatandaşların ve futbol okulunda eğitim gören çocukların etkilendiğini savundu.

Vatandaşların ve çocukların kendilerine gelerek veya sosyal medyadan sorunlarını dile getirdiğini kaydeden Ülgen, "Vatandaşlar mülkiyeti Marmaris Belediyesine ait halı sahaların uzun süredir kapalı tutulduğunu, bu sebeple değişik kulüplerin alt yapısında futbol eğitimi alan, oynayan çocuklarının antrenman dahi yapacak yer bulamadıklarını söylüyor. Bir an önce söz konusu tesislerin açılmasını istiyorlar. Çocuklarımız antrenman yapacak saha bulamıyor." ifadesini kullandı.

Ülgen, belediyenin ikisi Çıldır, biri Armutalan Mahallesi'ndeki halı sahaları kiralamak için ihale açtığına işaret ederek, "İhaleyi kazanan kişi ya da firma, küçük, genç futbolcuların sahayı antrenman amaçlı kullanmasına izin verecek mi? Yapılacak sözleşmede bu belirtilecek mi? Bizler de serzenişte bulunan vatandaşlar gibi, 'spor kenti Marmaris' sloganını sık sık dile getiren sayın belediye yetkililerinden sahaların en kısa sürede açılmasını, çocuklarımızın kullanımına sunulmasını kamuoyunun aydınlatılmasını istiyoruz."değerlendirmesinde bulundu.

Amaçlarının "Bağcıyı dövmek değil üzüm yemek" olduğunu kaydeden Ülgen, konuyla ilgili kamuoyunun aydınlatılmasını istedi.

Kaynak: AA / Politika

Marmaris Belediyesi Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title