Haberler

AK Parti İl Başkanlığı İstişare Toplantısı

seçilen İbrahim Halil Fırat, yeni yönetimiyle birlikte ilk istişare toplantısını düzenledi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı görevine

seçilen İbrahim Halil Fırat, yeni yönetimiyle birlikte ilk istişare toplantısını düzenledi.

Kahvaltılı istişare toplantısına AK Parti Adıyaman İl Başkanı

İbrahim Halil Fırat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Güzel ve parti yönetimi katıldı. AK Parti İl Başkanı

Fırat, yeni seçilen yönetimini basına tanıttı.

AK Parti İl Başkanı Fırat, Adıyaman'a hizmet edeceklerini ve kalite çıtasını yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek "Yapılan kongremizden sonra arkadaşlarla bir araya gelerek hem arkadaşlarla birlik ve beraberliği sağlamak, kaynaşmak adına bir arada bulunuyoruz. Basın mensubu arkadaşlarla beraber bir kahvaltı yapmak için bir araya geldik. Arkadaşlarla daha önceden yapılan toplantıların amaçlarını ve gerekilen şeyleri konuştuk" dedi.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez Merkez İlçe Başkanı il ve ilçe yönetimiyle birlikte Adıyaman için çalışacaklarını söyledi.

Dimez, sadece toplantı günlerinde değil normal günlerde de bir araya gelip birlik ve beraberliği sağlamak amacında olduklarını söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İBRAHİM HALİL FIRAT İBRAHİM HALİL FIRAT Fırat Adıyaman Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title