Haberler

AK Parti Heyetinden Köy Hayrı Ziyaretleri

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile partisinin yerel yöneticileri köy hayırlarına katıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile partisinin yerel yöneticileri köy hayırlarına katıldı.

Aydemir'e ziyaretlerinde AK Partili Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Partili İl Genel Meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ile bazı partililer de eşlik etti.

Akhisar'da bulunan bir çok köyde gerçekleşen hayırlara katıldıklarınıa vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Büyükşehir öncesi hizmet verilecek olan köylere yeni Büyükşehir Belediye Yasası hakkında da bilgilendirme yaptıklarını vurguladı. Hayır etkinliklerin vatandaşlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Hızlı, "yeni döneme girmeden önce başlattığımız büyükşehir bilgilendirme ziyaretlerimiz köy hayırları ile birlikte devam etmektedir. Köylülerimiz bizleri çok sıcak karşılıyor, onlarlar oturup sohbet etme imkanı buluyoruz" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de şunları kaydetti: "Türkiye'nin istikrarlı yükselişinden rahatsız olanlar var, Bunun En basit örneği Taksim'deki olaylar. Bu olayların sebebinin tamamen çevre ile ilgili olmadığını herkes görmeye başladı. Avrupa Parlementosu bir karar aldı. Kararda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın diyaloğa açık olduğu fakat Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın diyaloğa açık olmadığı yönünde kararlar çıktı. Çok basiretsiz bir Avrupa Parlementosu olduğunu görüyoruz. Söylediğini duymayan yazdığını görmeyen bir parlemento görüyoruz. Çünkü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yardımcısı olarak değil Başbakanın vekili olarak özür diledi. Hükümet olarak çevrecilerden, iyi niyetle oraya toplananlardan ve haksız orantısız güce maruz kalanlardan özür diledi. Ama kesinlikle illegal örgütlerden özür dilemedi. Kimin adına özür diledi, hükümetimiz ve başbakanımız adına. Yani biz diyaloğa açık bir hükümetiz."

Akhisar-Gölmarara çevre yolunda yapım çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Aydemir, Gölmarmara'dan gelen araçların şehir içinden geçmeden Karahöyük Dağı eteklerinden geçeceğine dikkat çekti. Yine şehir merkezinden geçen ve şehri ikiye bölen demiryonunun da şehir dışına alınma çalışmalarına değinen Aydemir, "Demiryolu projesi de bitti. Bir gidiş ve bir geliş olmak üzere proje ihaleye çıkacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Aydemir Ak Parti Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title