Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan

Görüntü Dökümü : AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı Karaaslan'ın Silopi'de yaralanan özel harekat polisi Fatih Arslan'ı evinde ziyaret etmesinden görüntüler -Fatih Arslan ile sohbet -Çiğdem Karaaslan'ın açıklamaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: "Ben bu son zamanlarda yaşanan olayları terörün son çırpınışları olarak değerlendiriyorum" "Terör bir insanlık suçudur" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Ben bu son zamanlarda yaşanan olayları terörün son çırpınışları olarak değerlendiriyorum" dedi.

Görüntü Dökümü :

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı Karaaslan'ın Silopi'de yaralanan özel harekat polisi Fatih Arslan'ı evinde ziyaret etmesinden görüntüler

-Fatih Arslan ile sohbet

-Çiğdem Karaaslan'ın açıklamaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

"Ben bu son zamanlarda yaşanan olayları terörün son çırpınışları olarak değerlendiriyorum"

"Terör bir insanlık suçudur"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Ben bu son zamanlarda yaşanan olayları terörün son çırpınışları olarak değerlendiriyorum" dedi.

Karaaslan, Silopi ilçelerinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda yaralanan özel harekat polisleri Fatih Arslan, Muhsin Kaymak, Mustafa Kemal Hançer ve Ayhan Bulut'u evlerinde ziyaret etti.

Özel harekat polislerinden operasyonlar hakkında bilgi alan Karaaslan, şunları dile getirdi:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörle çok uzun yıllardır mücadele etmektedir. Ülkemizde son zamanlarda özellikle 7 Haziran seçimleri sonrası farklı terör grubu örgütleri eş zamanlı olarak faaliyete geçti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti zaten zor bir coğrafyada yer almakta ama bununla birlikte terörle mücadelede çok önemli yollar katetmiş bir devlet. 7 Haziran seçim sonuçlarından yola çıkarak belki bu ülkede bir hükümet boşluğu doğar gibi umut edip ellerini ovuşturdular. Ülkemizde bir hükümet boşluğu oluşmadığı gibi aynı zamanda terörle mücadele konusunda çok ciddi bir çalışma başlatıldı. Bununla birlikte evlatlarımızı kaybettik, şehitlerimizi verdik, yüreğimiz yandı acılar çektik ama inşallah bu mücadelemiz ülkemiz terör belasından tamamen kurtuluncaya kadar devam edecektir."

Şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Karaaslan, "Her şeyden önce onlardan Allah razı olsun, biz bütün yüreğimiz ile onların yanındayız. Biz millet olarak çok zor zamanlardan geçtik. Her zaman birlikte hareket ettik ve birlikten doğan güçle birlikte mücadele etmeyi ve bu mücadele sonrasında zaferlere alışık bir milletiz. Ben bu son zamanlarda yaşanan olayları terörün son çırpınışları olarak değerlendiriyorum. Mücadelemiz bu beladan biz kurtuluncaya kadar sürecek" şeklinde konuştu.

"Terör örgütleri hangi kaynaktan beslenirse beslensin, kendini nasıl anlamlandırırsa anlamlandırsın terör bir insanlık suçudur" diyen Karaaslan, şöyle devam etti:

"Bu öyle bir konu ki amalar, fakatlar, eğerler hiç aynı cümle içerisinde kullanılmayacak kelimeler. Biz terörü insanlık suçu olarak görüyoruz ve bu mücadeleyi o anlamda bu kararlılıkla devam ettiriyoruz. Bize göre terörün her boyutu, her şekli aynı. Bunu böyle nitelendirmeyenler, nitelendirecek cesareti kendinde bulamayanlar, bunu farklı yollarda anlaşılabilir hale getirmeye çalışanlar var ama onlar da en az terör örgütü mensupları kadar bu işe hizmet etmekte. Asla terör başarılı olamayacak."

Karaaslan, Şanlıurfa'da vatani görevini yaparken yaralanan ve ameliyat edilirken hayatını kaybeden jandarma onbaşı Hasan Taş'ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Çiğdem Karaaslan Fatih Arslan AK Parti Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title