Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye'nin AK Parti iktidarlarında gelişip büyüdüğünü belirterek, "Üç günde afet bölgesine gidemeyen devlet liderinden dünyanın her yerine yardım gönderen, sosyal medyada herkesin yardım istediği bir lideri olan Türkiye olduk." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye'nin AK Parti iktidarlarında gelişip büyüdüğünü belirterek, "Üç günde afet bölgesine gidemeyen devlet liderinden dünyanın her yerine yardım gönderen, sosyal medyada herkesin yardım istediği bir lideri olan Türkiye olduk." dedi.

Kan, partisinin Sapanca Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Sapanca 6. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Sakarya'nın kendisi için ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunu söyledi.

Sakarya'yı da etkileyen 1999'daki deprem döneminde, yardımlarını ulaştıramayan ve yetkililerin afet yerine gelemediği bir Türkiye'nin olduğunu belirten Kan, "Şimdi dünyanın neresinde olursa olsun, ismini bilemediğimiz belki de haritada hemen bulamayacağımız ülkelerde bile bir felaket olduğunda bizim Kızılay'ımız orada, devletimiz orada, sivil toplumumuz orada. Üç günde afet bölgesine gidemeyen devlet liderinden dünyanın her yerine yardım gönderen, sosyal medyada herkesin yardım istediği bir lideri olan Türkiye olduk." şeklinde konuştu.

Tükiye'de bunun dışında birçok değişikliğin gerçekleştiğini dile getiren Kan, insanları farklıları yüzünden ayrıştırmak isteyenlerin döneminin geride kaldığını aktardı.

Şimdi güçlü, sözü dinlenir bir Türkiye'nin bulunduğunu vurgulayan Kan, "Formüldeki etkisiz eleman değil, çarpılıp bölünse de sonucu değiştirmeyen bir Türkiye değil, formüllerde aldığı değerle her şeyi değiştirebilecek alt üst edebilecek bir Türkiye var. Onun için bu Türkiye'nin seveni de çok sevmeyeni de çok ama yanımızda olanlar dünya mazlumlarıdır." ifadelerini kullandı.

"Üç beş kağıttan mı korkacağız"

Ravza Kavakçı Kan, Türkiye üzerinde algı yönetimi operasyonlarının devam ettiğine değinerek şöyle konuştu:

"Darbe girişimini yapmak isteyenlerin mantığı 17-25 Aralık darbesini yapmak isteyenlerin mantığı gibi. Şimdi oradan, buradan, okyanus ötesinden toparladıkları abuk sabuk kağıtlarla bizi korkutacaklarını zannediyorlar. Biz özellikle gençleriyle, kadınıyla, yaşlısıyla, erkeğiyle tanklara 'dur' demiş bir milletiz. Üç beş kağıttan mı korkacağız."

Kongreye, AK Parti Sakarya milletvekilleri Şaban Dişli, Recep Unucoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz ve Mustafa İsen, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Ravza Kavakcı Kan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title