Haberler

AK Parti'den "İki Başkanın Park Kavgası" Haberine Yalanlama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Haluk İpek, Gaziantep'te İl Teşkilat Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Arasında Anlaşmazlık Olduğu Yönündeki Haberleri Yalanladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Haluk İpek, Gaziantep'te il teşkilat başkanı ve büyükşehir belediye başkanı arasında anlaşmazlık olduğu yönündeki haberleri yalanladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve İl Başkanı Ökkeş Erüstün'le birlikte parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. "İki Başkanın Park Kavgası" başlığıyla ulusal medyada yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını söyleyen İpek, haberin yerel bir gazetenin asılsız iddialarına dayandığını kaydetti. Partisinin Gaziantep'in gelişimine büyük katkıları olduğunu belirten İpek, "Disneyland benzeri olacak tematik bir parkın yapılacağı arazinin tamamı belediyenin mülküdür. Partinin il başkanının haberdeki ifadeleri ihaleyle ilgili değil. Şehirde yürütülen bir sağlık operasyonuyla ilgili sarf edilen sözler çarpıtılmıştır. Yerel medyanın haberini kullanan ulusal gazete de yanlışa ortak olmuştur" dedi.

Söz konusu yerel gazetenin AK Parti'li belediye başkanını hedef alan eleştirel haberleri sürekli yaptığını öne süren İpek, "Belediye başkanı ve il başkanı arasına nifak sokma girişimleri oldu" diye konuştu.

Bugünkü basın toplantısıyla Gaziantep'e ilişkin iddialara hep birlikte açıklık getirmeyi amaçladıklarını kaydeden İpek, "Yerel teşkilatımız tek vücut olarak çalışmalarını sürdürmektedir" diyerek sözlerini tamamladı.

(DS-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title