Haberler

AK Parti Burdur Adaylarını Tanıttı

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Milletvekili adaylarını tanıttı.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Milletvekili adaylarını tanıttı.

AK Parti Burdur İl teşkilatında 1 kasım milletvekili adayları Bayram Özçelik, Reşat Petek ve Kamil Özcan partililere tanıtıldı. AK Parti Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtımda İl Başkanı Ömer Bütüner, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti'nin gelmiş geçmiş en önemli seçimi haline geldiğini söyledi.

OLUMSUZLUKLARA SÜNGER ÇEKİN

Siyasi yolculuğuyla ilgili gelişmeleri anlatan Milletvekili Adayı Bayram Özçelik, siyasetin hiç hedefinde olmamasına rağmen, kaderinde olan siyasi bir yolculuğa çıktığını belirtti. 7 Haziran Genel seçimlerini özetle değerlendiren AK Parti Eski Burdur Milletvekili ve 1.Sıra Milletvekili Adayı Bayram Özçelik, "7 Haziran'da ülkemiz stratejik bir seçimle karşı karşıyaydı. Halkımız kararını verdi ve Türkiye'nin hiç alışık olmadığı bir tabloyla karşı karşıya kalındı. Nihayetinde tekrar bir seçim söz konusu oldu. Bir çocuk sınavı kaybeder veya sınavdan düşük alır. Onun puanını arttırması için telafi sınavı yapılır. Biz de 1 Kasım seçimlerini telafi sınavı olarak görüyoruz" dedi.

BU DAVA İÇİN HER ZAMAN MÜCADELE EDERİM

AK PARTİ Burdur Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Reşat Petek, AK Parti davası için her koşulda mücadele edeceğini söyledi. Petek, "Siyasi partiler görev, vasıtadır. Demokraside buradaki siyasi partiler yoluyla vardır. Biz haksızlığa karşıyız, adaletsize karşıyız, şiddete, ayak oyunlarına, iftiraya karşıyız" şeklinde konuştu.

HEP BERABER KAZANACAĞIZ

1 Kasım seçimleri için yüzde yüz performansla çalışacaklarını belirten 3. Sıra Milletvekili Adayı Kamil Özcan ise "7 Haziran'da göğüsleyemediğimiz ipi, 1 Kasım'da göstereceğimize inanıyorum. Genel Merkezimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız bize '7 Haziran'da tam kapasiteyle çalışmadınız, 1 Kasım için yüzde 100 performansla çalışın' dedi. İnşallah 1 Kasım'da biz bu başarıyı, hep beraber kazanacağız" diye konuştu.

AK Parti Burdur Adayları, konuşmalarından sonra el ele vererek, partilileri selamladı. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Özçelik Reşat Petek Ak Parti Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title