Haberler

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Adaylarının Kesin Listeleri Teslim Edildi

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya Büyükşehir ile 31 ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği adaylarının kesin listesini İl ve İlçe Seçim Kurulları’na teslim etti.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya Büyükşehir ile 31 ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği adaylarının kesin listesini İl ve İlçe Seçim Kurulları'na teslim etti.

30 Mart Seçimleri'nde Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyelikleri için belirlenen kesin ve sıralı aday listeleri, bugün İl ve İlçe Seçim Kurulları'na teslim edildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, tüm adaylara başarılar diledi. Sorgun, "Belediye Başkan Adaylarımızın belirlenmesi çalışmalarında olduğu gibi Belediye Meclisi Adaylarımızın belirlenmesi için de il teşkilatımızda oluşturduğumuz komisyonlar, il başkanı olarak ben, milletvekillerimiz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, ilçe koordinatörlerimizle her ilçeyi tek tek görüşerek adaylarımızı belirledik. ¬İl Koordinatörümüz ve AK Parti Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik de iki gündür Konya'da. Kendisi de bugün çalışmalarımıza katıldı ve listelerimiz kesinleştikten sonra İl Yürütme Kurulumuz listeleri imzaladı. Bu çalışmaların ardından ortaya çıkan Belediye Meclis Üyesi Aday kesin listelerimiz, bugün ilçe başkanlarımız ile ilçe koordinatörü il yönetim kurulu üyelerimize teslim edildi ve söz konusu listeler, İlçe Seçim Kurulları'na teslim edildi. Ben, bütün adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.

"TÜM DAVA ARKADAŞLARIMIZLA SAHADAYIZ"

27 Ocak'tan bu yana gece gündüz sahada olduklarını dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Belediye Meclis Üyesi Adayı olamayan dava arkadaşlarıyla da birlikte 30 Mart'a kadar çalışacaklarını söyledi. Ahmet Sorgun, "Teşkilat olarak belediye başkan adaylarımızın tespitinden sonra seçim çalışmalarına başlamıştık. Şu an Seçim Koordinasyon Merkezimizin Konya genelindeki programları ara verilmeden sürdürülüyor. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde de Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızla birlikte hem listede bulunan hem listeye giremediği halde her daim bizimle olan tüm dava arkadaşlarımızla bu güzel yarışı, birlik beraberlik ve bütünlülüğümüzü bozmadan sürdüreceğiz. İnşallah 30 Mart'ta da tüm belediyeleri almış olarak belediye meclis üyelerimizle bu güzel şehre hizmet etme mutluluğunu yaşayacağız" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sorgun Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title