Haberler

Ahmedinejad: "İsrailliler, Başka Yer Arayabilir"

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, İsraillilerin Yaşamak İçin Filistin Topraklarından Başka Bir Yer Arayabileceklerini Söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, İsraillilerin yaşamak için Filistin topraklarından başka bir yer arayabileceklerini söyledi.

Ahmedinejad, 6 Ağustos'ta başlayacak 2 günlük Cezayir ziyareti öncesinde Cezayir gazetelerine verdiği demeçte, "'Filistin halkının bir devlete sahip olma hakkına) desteğimiz kayıtsız şartsızdır. İsraillilere gelince, başka bir yer arayabilirler" dedi.

Cezayir ile terörizmle mücadele alanında işbirliği yapmak istediğini de belirten Ahmedinejad, "İslam nerede olurlarsa olsunlar masumların öldürülmesini yasaklar" diye konuştu.

Batının insan hakları konusundaki taraflı tutumunu da eleştiren Ahmedinejad, "Avrupa'da insan hakları ilkelerine uygun bulunan gizli cezaevleri mevcut. ABD'de insanların telefon görüşmeleri dinleniyor. İngiltere'de kameralarla insanlar ispiyonlanıyor. Filistin'de İsrail kıyım yapıyor. Ama kimse bunu skandal yapmıyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title