Haberler

Ağbal: "Bütün İç ve Dış Mihraklara Karşı, Çok Açıkça Oynanan Oyunlara Karşı Ortak Bir Duruş Var"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Ülkemizin karşılaştığı bir çok gerek iç, gerek dış sorunda AK Parti ve MHP'nin son derece milli bir duruşu var. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, kardeşliğine kasteden bütün iç ve dış mihraklara karşı, çok açıkça oynanan oyunlara karşı ortak bir duruş var." dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Ülkemizin karşılaştığı bir çok gerek iç, gerek dış sorunda AK Parti ve MHP'nin son derece milli bir duruşu var. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, kardeşliğine kasteden bütün iç ve dış mihraklara karşı, çok açıkça oynanan oyunlara karşı ortak bir duruş var." dedi.

Ağbal, AK Parti Aydıntepe İlçe Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, dini bayramların insanların kenetlenmesi açısından önemli olduğunu belirterek, yarın idrak edilecek Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Kurban Bayramı'nın ülkenin birliğine ve beraberliğine hayırlar getirmesini dileyen Ağbal, kesilecek kurbanların ve edilecek duaların da kabul olması temennisinde bulundu.

Ağbal, AK Parti'nin hiçbir ayrım gözetmeden herkese hizmet ulaştırdığını vurgulayarak, hizmetlerin Aydıntepe'ye de Bayburt'a ve diğer yerlere de gereği doğrultusunda yapıldığını anlattı.

Türkiye'nin içte ve dışta çeşitli sorunlarla karşılaştığına işaret eden Ağbal, "Ülkemizin karşılaştığı bir çok gerek iç, gerek dış sorunda AK Parti ve MHP'nin son derece milli bir duruşu var. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, kardeşliğine kasteden bütün iç ve dış mihraklara karşı, çok açıkça oynanan oyunlara karşı ortak bir duruş var. O açıdan bu da bizi sevindiriyor. Burada özelikle sağduyunun siyasette hakim olması, memleketin meselelerine karşı ortak bir tavır geliştirilmesi, ortak istişareler yapılması…" diye konuştu.

Ağbal, bu durumun 16 Nisan'da yaşandığına dikkati çekerek, "16 Nisan'da Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetiyle, ortaya koyduğu hedeflerle, Sayın Başbakanımız ve MHP'nin çok değerli Genel Başkanı Devlet Bahçeli hep birlikte ne oldu? Güzel bir ortaklık, güzel bir birliktelik, ortak bir anlayışla 16 Nisan gibi Türkiye'yi değiştirecek ve dönüştürecek büyük bir anayasa değişikliğine birlikte imza attık. Bayburt da sizlerin sayesinde Türkiye birincisi oldu. Orada hepinizin emeği, yüreği var." ifadelerini kullandı.

İlçede yapılan yatırımlara ilişkin bilgi aktaran Ağbal, şöyle devam etti:

"İlçe başkanımız, belediye başkanımız ve bizler, sizlere hizmet vereceğiz. Yeter ki proje yapalım, yeter ki plan yapalım, Aydıntepe'yi büyütelim, geliştirelim. Hep beraber 2019'a giden süreçte kalben şunu istiyorum, Aydıntepe'de eller, yürekler bir olsun. Aydıntepe'nin büyümesi, kalkınması için yüreğimizi bir tutarsak önümüz açık olacaktır. Allah'a şükürler olsun burada büyük bir birliktelik, beraberlik var. Bazen bakıyorum olumlu olmayan, ümitsizlik içeren şeyler konuşuluyor. Ben buraya gelip ilk seçim çalışmaları yaptığım zaman yukarıda bir kampüs vardı, kapalı bir yerdi, 'burayı meslek yüksekokulu yapacağız' dediğimizde bir çok arkadaşımız burada güldü hatta dediler ki 'siz bizi kandırıyorsunuz.' 'Yapmayın arkadaşlar, niye kandıralım.' dedik. YÖK başkanını buraya getirdik, binayı, kampüsü beğendi şimdi oraya öğrenciler geliyor değil mi? Orayı daha da büyüteceğiz. Biz hep beraber Aydıntepe'de çok güzel işler, çok daha büyük işler yaparız, Aydıntepe'yi büyütürüz ve geliştiririz ama 'onu da yapamazlar, bunu da yapamazlar...' Allah'ım yarabbim artık bunlara itibar etmeyin, bunların bir karşılığı yok."

"AK Parti olarak, herşeye 'olmaz' diyen anlayışla mücadeleyi 15 yıldır yapmıyor muyuz?"

Ağbal, sürekli herşeye 'olmaz' diyen anlayışa sahip insanlar olduğunu belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

"AK Parti olarak, herşeye 'olmaz' diyen anlayışla mücadeleyi 15 yıldır yapmıyor muyuz? Eğer o eski anlayışları olsaydı Türkiye Cumhuriyeti'nden bugün bütün İslam coğrafyasındaki mazlumların, Müslüman milletlerin bir ümidi, beklentisi olabilir miydi? Türkiye bu kadar güçlü olabilir miydi? Türkiye, bugün Suriye'de, Irak'ta olan meselelerde, 'arkadaş Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak bundan sonra da onu yaparız.' diyebilir miydi? Eskiden dış politika böyle miydi? Eskiden bize 'otur' derdi otururduk, 'kalk' derdi kalkardık değil mi? Kendi menfaatlerimize mi? Yok, başkalarının menfaatlerine. Şimdi söz söyleyen, sözü dinlenen, sözü her noktada kabul gören bir Türkiye var. Bunun mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır, Allah ondan razı olsun, uzun ömürler versin. Cumhurbaşkanımız da her zaman der, biz gücümüzü halktan alıyoruz. O açıdan milletiyle barışık bir devlet, milletinden güç alan bir hükümet ve siyaset var. Onu inşallah her yerde hep beraber büyüteceğiz, Aydıntepe'de de büyüteceğiz."

Türkiye'nin önünde çok önemli bir dönem olduğunu ifade eden Ağbal, "2019 mahalli idare seçimleri, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleri var. O süreçte hep beraber hareket edeceğiz, daha da büyüyeceğiz ve güçleneceğiz. Türkiye'de içerideki PKK, FETÖ terör örgütü, DHKP-C ve adını saymadığımız bir çok terör örgütleri kahru perişan olacak. Dışarıda da etrafımızda oynanan oyunların hepsini Türkiye olarak bozacağız." dedi.

Ağbal, sözlerini şöyle tamamladı:

"İnşallah bir defa daha herkes görecek ki Türkiye olmadan hiç kimse bu bölgede bir hesap da yapamaz, bir oyun da kuramaz. Herkes bunu böyle bilecek. Bunlar sizin sayenizde oluyor. Siz bize güç, destek verdiğiniz takdirde evvel Allah kim olursa olsun, ister onun uşağı olsun, ister bunun uşağı olsun, bırak uşaklarını onların efendilerinin de üstesinden gelmeyi bu millet bilir."

İlçe merkezinde esnafı dolaşarak bayramlarını kutlayan Ağbal, daha sonra merkeze bağlı Arpalı beldesinde parti teşkilatını ziyaret.

Ağbal'a esnaf ziyaretleri sırasında Vali Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş ve diğer ilgililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Naci Ağbal Aydıntepe Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title