Haberler

Ağar'dan Hükümete Memur Zammı Eleştirisi

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Hükümetin Memur Maaşlarına Yaptığı Zam Oranını Eleştirerek, "Memurlarımız Davetiyeli İhalelere Kaynak Bulan Ama Memura Gelince Kaynak Bulamayan Bu İktidarı Unutmayacaktır" Dedi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, hükümetin memur maaşlarına yaptığı zam oranını eleştirerek, "Memurlarımız davetiyeli ihalelere kaynak bulan ama memura gelince kaynak bulamayan bu iktidarı unutmayacaktır" dedi.

Ağar, yaptığı yazılı açıklamada, AKP iktidarı döneminde memurların reel kayıplarının yüzde on beşin üzerine çıktığını ifade ederek, "Memurlarımız davetiyeli ihalelere kaynak bulan ama memura gelince kaynak bulamayan bu iktidarı unutmayacaktır" dedi. Ekonomik büyüme rakamlarının halkın hayatına yansımadığını, geçim şartlarının iyileşmediğini savunan Ağar, yaklaşan seçimleri işaret ederek, "İktidar sandıkta ibretlik bir ders alacak" ifadelerini kullandı.

Ağar şunları belirtti:

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title