Haberler

Ağabeyinin İntikamını Almak İçin Yengesini Öldürmeyi Planlayan Zanlı Tutuklandı

Adana'da ağabeyinin 10 yerinden bıçakladığı ve yoğun bakımda olan yengesini öldürüp intikam almayı planlayan zanlı, polis tarafından yakalanıp tutuklandı.

Adana'da ağabeyinin 10 yerinden bıçakladığı ve yoğun bakımda tedavi gören yengesini öldürmek isterken yakalanan zanlı tutuklandı.

EKONOMİK NEDENLERLE ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK YAŞANDI

Yaralama olayı, 9 Aralık Cumartesi günü Seyhan ilçesindeki Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Fırıncılık yapan Hüseyin Ötgen ile 2 çocuğunun annesi Kevser Ötgen arasında ekonomik nedenler yüzünden şiddetli geçimsizlik başladı. Bu süreçte eşini döven Hüseyin Ötgen, 2 kez evden uzaklaştırıldı. İddiaya göre, uzaklaştırma cezası biten Hüseyin Ötgen eşi ile barışmak için evine geldiğinde boşanma konusu nedeniyle tekrar tartışmaya başladılar. Tartışma kavgaya dönüşünce Hüseyin Ötgen, eşini 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Bir kamu hastanesinde tedavi altına alınan Kevser Ötgen'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TABANCASINI YOLA ATIP UZAKLAŞTI

16 Aralık Cumartesi gecesi ise Kevser Ötgen'in ailesinin yaşadığı Dağlıoğlu Mahallesi'nde eve saldırı düzenlemek isteyen bir kişi devriye gezen polisler tarafından fark edilince, saldırgan otomatik tabancasını yola atıp bir arabaya binerek uzaklaştı.

20 AYRI DOSYADAN SABIKASI VAR

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışma sonrasında, kaçan kişinin Hüseyin Ötgen'in kardeşi Cumali Ötgen olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan ve 20 ayrı dosyadan sabıkası bulunan Cumali Ötgen'in, ağabeyinin hapse düşmesine neden olduğu için 10 yerinden bıçaklanan yengesinin evde olduğunu düşündüğünü ve intikam almak için onu öldürmeye gittiğini ifade ettiği bildirildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen Cumali Ötgen, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan Cumali Ötgen tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Seyhan 3. Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title