Haberler

Afyonkarahisar'da "Oks Cevap Anahtarı" Bilmecesi

Afyonkarahisar'da Oks Sınavına Giren Bir Gencin Kaybolan Cevap Anahtarı Bulunamıyor.

Afyonkarahisar'da OKS sınavına giren bir gencin kaybolan cevap anahtarı bulunamıyor.

10 Haziran 2007 tarihinde yapılan OKS sınavına giren Yasin Ayaz (14), sınavın ardından cevap anahtarını salon görevlisine imza karşılığında teslim etti. Ancak Milli Eğitim Müdürlüğü'nden bir yetkili, sınavdan birkaç gün sonra baba İsmail Ayaz'ı arayarak sınavın ardından imza karşılığı görevliye teslim edilen cevap anahtarının ortada olmadığını ve kaybolduğunu bildirdi. Bunun üzerine İsmail Ayaz, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurarak konunun incelenmesini istedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milli Eğitim

Bakanlığı arasında yapılan yazışmalardan sonuç çıkmadı. İsmail Ayaz'a, "konunun soruşturulmaya gerek görülmediği" şeklinde yazı gönderildi.

Oğlunun şu an bir mobilya atölyesinde çalıştığını belirten İsmail Ayaz, "Oğlumun hayalleri yıkıldı. Ortada bir mağduriyet var ama sorumlusu bulunamıyor. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'cevap anahtarını gönderdik' diyor. Milli Eğitim Bakanlığı ise 'Biz de cevap anahtarı yok' diyor. Konuyla ilgili soruşturma açılmaması bizi çok üzdü. Hukuki mücadele başlatacağım" diye konuştu.

(ATA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title