Haberler

Adnan Polat'tan İddialara Cevap

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programına önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programına önemli açıklamalarda bulundu. Kendisi hakkındaki iddialara cevap veren Polat, başkanlık sürecinde yaşadıklarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Programa katılma nedeni olarak son dönemde çok fazla üzerine gelinmesini gösteren Polat, "Sessiz kaldıkça suçlamaları kabul ediyormuş gibi bir ortam doğdu. 15 Ocak'tan bu yana benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Stat açılışından beri saldırı altındayım, bunun sebebini bilmiyorum." şeklinde konuştu.

"STATLAR KADAR İNSANLAR DA..."

Statların yarı yarıya seyircili olduğu dönemi kendisinin bitirdiği iddialarını da yanıtlayan Polat; "Evet ben o zaman ilk uygulayan isimdim. Sanıyorum bir Beşiktaş derbisine denk gelmişti. Statlara kalite gelmeliydi. Ancak statlar kadar insanlar da kaliteli olmalı. Geçen sezon Eskişehir maçında Batuhan'ın kafasına şişe gelmişti. Biz o görüntüleri polise teslim ettik. Eskişehir taraftarının içinden biri atmıştı şişeyi fakat asla bulunamadı bu kişi." dedi.

"TRİBÜN GRUPLARI DAHA GÜÇLÜ"

Tribünler ile yönetim arasındaki ilişkiye yönelik bir soru üzerine; "Ben tribünlerden gelen bir insanım. İlk maça gidişim 10 yaşındayken Ali Sami Yen'in açılış maçıydı. Dolayısıyla tribünlerde neler olduğunu iyi bilirim. Eskiden yöneticiler ile tribün grupları arasında ilişkiler daha fazlaydı. Şimdi gruplar ekonomik olarak güçlendi. Bağımsız olarak kendini döndürebiliyor." dedi.

"ŞİKE VE TEŞVİK ESKİDEN VARDI"

8-0'lık Ankaragücü maçıyla ilgili ortaya atılan iddialara değinen Adnan Polat, "Bu maçla ilgili ne etik dışı, ne de ahlak dışı hiç bir durumumuz olmamıştır. İnsanlar 8-0'a takıldı. Averajla şampiyonluk kaybetmek büyük bir hayal kırıklığıdır bunu anlayabiliyorum." diyerek şike iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"Futbolda şike ve teşvik primi 90'lı yıllarda vardı" diyen Polat, "Özellikle teşvik priminin alenen yapıldığını biliyorum. Ben 4 tane şampiyonluk yaşadım. Bir tanesi Beşiktaş ile çekiştik. Averajla şampiyon olduk. Bir tanesinde Fenerbahçe-Denizli maçı berabere bitti, olay oldu. Bir tanesinde de 6 hafta kala hoca bıraktı gitti, biz hocasız şampiyon olduk" diye konuştu.

"AZİZ YILDIRIM'IN STRATEJİSİ YANLIŞ"

Şike soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan Aziz Yıldırım'ın doğru bir savunma stratejisı izlemediğini söyleyen eski başkan, "Aziz Bey Galatasaray'a, Beşiktaş'a ve Trabzonspor'a saldırmaktan ziyade kendini savunmalı. Bu yanlış bir strateji, yanlış yönelendirilmiş olduğunu düşünüyorum." dedi.

Soruşturma kapsamında ortaya çıkan tapelerdeki küfürlü konuşmalara da açıklık getiren Adnan Polat, "Mahmut Özgener ile ilişkim iyiydi. Yüz yüze geldiğimizde ilişkimiz abi-kardeş ilişkisi gibiydi. Tapelerdeki konuşmalarını bana değil ona sormanız gerekiyor. Özgener federasyonunun Türk futbolunu nereye getirdiği ortada. Her organizasyonu evimizden izliyoruz" diyerek Özgener'i eleştirdi.

SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR...

Kaynak: Sporx.com / Spor

Mahmut Özgener Galatasaray Adnan Polat Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title