Haberler

Adıyaman: Amatör Maçlarda Şiddet Olaylarının Artması

Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Adıyaman'da Oynanan Amatör Maçlarda Artan Şiddet Olayları Üzerine Amatör Spor Kulüpleri Başkanlarıyla Bir Araya Geldi.

Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Adıyaman'da oynanan amatör maçlarda artan şiddet olayları üzerine amatör spor kulüpleri başkanlarıyla bir araya geldi.

Polis evinde yapılan toplantıya Futbol İl Temsilcisi Ali Çelik, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Akif Beyaz, Saha Komİserleri Derneği Başkanı Naif Dünek ve kulüp başkanları katıldı. Amatör maçlarda çıkan olayların artışına dikkat çeken Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, kulüp yöneticilerinin bu konuda futbolcu ve teknik heyeti bilinçlendirmesi gerektiğini, hakemlerin ise maçlarda daha dikkatli kararlar vermesi gerektiğini söyledi.

Sporun şiddet olmadığını ve anarşinin panzehiri olduğunu anlatan Sağlam, sözlerine şöyle devam etti: "Son günlerde amatör maçlarda istenmeyen olaylar çıkıyor. Futbolcusu, yöneticisi ve taraftarıyla bu şiddet olaylarının önüne geçilmesini sağlayabiliriz. Tüm kulüplerin şiddet olaylarından uzak durması, istenmeyen olaylara mahal verilmemesi gerekiyor. Futbol şiddet değil güzellik oyunudur. Spor, anarşinin panzehiri gibidir. Sporun olduğu yerde anarşi ve olayların olmaması gerekir. Böyle olunca maçlara aileler rahatlıkla gelebilir. Sporda Adıyaman'ı marka yapmak için bu şiddet olaylarını bitirmemiz lazım. Ahlaklı nesiller yetiştirmek ve sporu gerçek manasıyla yaşamalıyız"

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ın konuşmasının ardından kulüp başkanları ve diğer yetkililer olayların çıkış sebeplerini sıraladılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title