Haberler

Adanaspor - Beypiliç Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç oynanacak mı, ertelendi mi?

Güncelleme:

TFF 1. Lig'de 11. hafta maçları oynamaya devam ediyor. Normalde bugün başlayacak olan Adanaspor - Boluspor maçı ertelendi. Peki maç neden ertelendi? Koronavirüsten dolayı mı erteleme kararı alındı? Maç ne zaman saat kaçta başlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

Futbolseverler Adanaspor- Boluspor maçının başlama tarihini merak ediyor. Maç neden başlamadı? Maç ertelendi mi? Adanaspor - Boluspor ne zaman oynanacak? Adanaspor - Boluspor maç ne zamana ertelendi? Neden ertelendi?

ADANASPOR - BEYPİLİÇ BOLUSPOR NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Adanaspor - Boluspor maçı normalde 30 Kasım Pazartesi günü saat 18:00 'da başlayacaktı. Maç Covid-19 vakaları nedeniyle ertelendi. Bu bakımdan maç bugün yok haliyle yayını da olmayacak. Maç ileriki bir tarihe ertelendi.

ADANASPOR - BEYPİLİÇ BOLUSPOR MAÇI ERTELENDİ Mİ?

Normalde 30 Kasım Pazartesi oynanması planlanan Adanaspor - Boluspor maçı ileriki bir tarihe ertelendi.

ADANASPOR - BEYPİLİÇ BOLUSPOR MAÇI NEDEN ERTELENDİ?

Ev sahibi takımın yeni tip koronavirüs vakaları nedeniyle maçta erteleme kararı alındı. Ev sahibi takımdan 4 as futbolcunun Covid 19 testi pozitif çıktı. Pozitif vakaların ardından TFF maçta erteleme kararı alındığını açıkladı. Maç ileriki bir tarihe ertelendi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Koronavirüs Adanaspor Boluspor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title