Haberler

Adana Basınında Bugün

Adana'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Barış: 'Marka Kent Olmayız' Adana Ticaret Odası(ato) Başkanı Şaban Baş, Çukurova Genç İş Adamları Derneği'nin (çugiad) Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Kabul Ederek, Adana'nın Ekonomik Gelişmelerini Masaya Yatırdı

Adana'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

BARIŞ: 'Marka kent olmayız'

Adana Ticaret Odası(ATO) Başkanı Şaban Baş, Çukurova Genç İş adamları Derneği'nin (ÇUGİAD) yeni yönetim kurulu başkanı Hakan Çelik ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, Adana'nın ekonomik gelişmelerini masaya yatırdı.

GÜNAYDIN: 'Hakan da öldürülmüş'

Adana'da boğazı plastik kelepçe ile sıkılarak öldürüldükten sonra cesedi sulama kanalına atılan hostes Jale Sürer'den (21) sonra kayıp olan sevgilisi Hakan Uçar'ın (23) da tüfekle öldürüldükten sonra sulama kanalına atılmış cesedi bulundu.

EKSPRES: 'Büyükşehir Meclisi süreci siyasallaştırır'

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Güneş, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin başkan vekilliği seçiminde, süreci en baştan siyasallaştırdığını bildirdi.

(STJ-DAB-ZZ) - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title