Haberler

Adana Atlıspor Kulübü'nde "Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası' Başladı

Adana Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atlıspor Kulübü'nce Ortak Düzenlenen 'Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası' Başladı.

Adana Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atlı spor Kulübü'nce ortak düzenlenen 'Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası' başladı.

Adana Valisi İlhan Atış, açılış töreni öncesi yaptığı konuşmasında, turnuvanın Adana'da yapılmasının çok güzel ve anlamlı olduğunu söyledi. Vali Atış, Çukurova'nın bir spor ve kültür merkezi olduğunu belirterek, bu tarz turnuvaların artarak devam etmesini ve her türlü organizasyonun Adana'da yapılması için gayret gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti. Atlıspor Kulübü Başkanı Esat Tuğberk ise, engellilere yönelik kort tenis turnuvasının Adana'da ilk kez düzenlendiğini, bu yüzden büyük heyecan duyduklarını

söyledi. Tuğberk, turnuvaya Türkiye'deki çeşitli illerden bu sporu yapan engelli kişilerin katılacağını, Ağustos ayında Romanya'da yapılacak Silver Found Tenis Turnuvası öncesi son turnuva olan bu turnuvada milli takım seçmelerinin de yapılacağını kaydetti. Tuğberk, turnuvaya İzmir, Hatay, Antalya, Ankara ve İstanbul'dan 2'si bayan olmak üzere toplam 24 sporcunun katıldığını belirtti.

Öte yandan, turnuva öncesi Adana Valisi İlhan Atış, tenis kortuna girerek tenis oynadı. Turnuvanın 29 Temmuz Pazar günü sona ereceği bildirildi. Açılış törenine ABD'nin Adana Konsolosu Eric Green ve çok sayıda davetlide katıldı.

(HT-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title