Haberler

Adana: Adana'da Yerel Yönetimler

- Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Bundan Böyle Siyasi Partilerin İl Başkanları ile Görüşmeler Yaparak Fikir Alışverişinde Bulunacağını Söyledi.

- Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, bundan böyle siyasi partilerin il başkanları ile görüşmeler yaparak fikir alışverişinde bulunacağını söyledi.

Durak, yaptığı açıklamada, Adana'daki siyasi partilerin il başkanlarıyla görüşerek, şehir ve belediye hakkında tenkit ve önerilerini almayı planladıklarını belirtti. Durak, "İnsanların eleştirilmesi lazım ki, hatalarını görüp düzeltebilsin. Ben yanımda çalışan danışmanlarıma da aynı şeyleri söylüyorum. Beni övmek yerine benim yanlış yaptığım şeyleri eleştirin ki, yanlışları düzeltebileyim. Siyasi parti temsilcilerimizden de bundan sonra fikir alışverişinde bulunacağız. Onların şehir ve belediye hakkındaki tenkit ve görüşlerini değerlendireceğiz" diye konuştu.

Yaşamı boyunca yaptığım işleri gizlemediğini, gizleyecek iş de yapmadığını ifade eden Durak, "Görevi devraldığım ilk günden beri odacıyı ve makam odası anahtarını değiştirmedim, tek bir evrakı dahi çöpe atmadım. Her şey aynı yerinde duruyor" dedi.

(AC-AB-AB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title