Haberler

Acun Ilıcalı'dan Yarışmacıya Son Anda Dönen Jüriye Sitem: Aileyi Bitirdiniz Resmen

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'ye peş peşe katılan kardeşlerin birine dönmeyerek ikincisine son anda dönen jüri üyelerine "Aileyi perişan ettiniz, bitirdiniz resmen" diyerek sitem etti.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde eğlenceli anlar yaşandı. Jürilerin yarışmaya ayrı ayrı katılan iki kardeşin abi Ramazan Kılıçaslan'a son anda dönmesine ilk yorum Acun Ilıcalı'dan geldi. Ilıcalı, jüriye "Aileyi bitirdiniz" diye sitem etti.

"AİLE PERİŞAN OLDU BİTİRDİNİZ RESMEN"

Ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin dün akşamki bölümünde Acun Ilıcalı, jüri üyelerine yarışmacıya geç döndükleri için sitem etti. Ilıcalı, "Bu arada hem Seda hem de Murat'a teşekkür ederim. Eğer onlar dönmeseydi aynı aileden katılan iki yarışmacıya toplamda 8 dönme alternatifinin hiçbiri olmayacaktı. Kimse dönmeden bu aile gidecekti. Çünkü bir önce dönmediğiniz yarışmacı Ramazan'ın kardeşiydi. Şu aileyi mutlu ettiniz ya Allah sizden razı olsun. Aile perişan oldu, bitirdiniz resmen ya." diyerek jüri üyelerine esprili şekilde eleştirdi.

Acun Ilıcalı'dan Yarışmacıya Son Anda Dönen Jüriye Sitem: 'Aileyi Bitirdiniz Resmen'

Acun Ilıcalı'dan Yarışmacıya Son Anda Dönen Jüriye Sitem: 'Aileyi Bitirdiniz Resmen'

Kaynak: Acunn.com / Magazin

O Ses Türkiye Acun Ilıcalı TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

kayserili:

seda o koltuğua hiç yakışmadı acunn

29
4
yanıtYanıtla
balalı memo:

bize ne aileden. hepsi reyting peşinde şov peşinde. milleti düşünen yok. bunları izleyen salak üzülen de gerizekalıdır açık ve net. ekonomki kriz var, alım gücümüz yok ama millet hala bunlara gülüyor, eğleniyor yazıklar olsun. . . bunlara üzülenler daha beter olsunlar. . . .

21
6
yanıtYanıtla
lili:

ne alaka ya . acunda var da var istediğini yapıyor . çok kişiye de çok yadıM da ediyor. YORUM OLSUN DİYE YAZMA . AKILLI MANTIKLI YORUM YAZ. YAZIKLAR OLSUN BİLMEM NE . ÖLELİM YANİ NE YAPALIM . KISKANMA YANİ SEN DE OLSAYDI NE YAPARDIN ACEP. . . . ????? YOK GÜLÜYOR , YOK EĞLENİYOR . NE YA PALIM NE YA-PA-LIM. . . . .

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

MİLLLETİN AHLAKİ DEĞERLERİNİ BİTİRMİŞSİNİZ AİLENİN DEĞERİMİ KALIR

8
2
yanıtYanıtla
Leda:

Neden??

yanıt1
yanıt3
Yeniçeri:

Bu acun neyak bilen varmı bunun arkasında kimler var merak ediyorum daha düne kadar basit spor muhabiriydi sakın kimse ticari zeka falan muhabbeti yapmasın

8
2
yanıtYanıtla
İLLUMİNATED:

bir cemiyet vardı, destekledikleri kişileri zirveye çıkarıyorlar

yanıt6
yanıt0
ACUN FİRARDA:

bunları izleyen var yoktur diye düşünüyordum ki, büyük konuşmamak gerekiyormuş. 2 aydır sevgilim var ve o izliyor, ben de izlemek zorunda kalıyorum, ya sevgilimi kaybedeceğim ya da zekamı, karar vermem gerek

9
1
yanıtYanıtla
ZEKAYI SEÇ:

bu ilişkiden hayır gelmez zaten

yanıt4
yanıt2
cihans:

o ses harika bir yarisma yajüriler out?

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title