Haberler

Açık Öğretim Lisesi 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Yenileme İşlemleri 7 Mart'ta Sona Erecek

Açık Öğretim Lisesi (Aöl) Kayıtlarının 7 Mart Tarihinde Sona Ereceği Hatırlatılarak, Öğrencilerin Zor Durumda Kalmaması İçin Bu Tarihe Kadar Kayıtlarını Yenilemeleri İstendi.

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıtlarının 7 Mart tarihinde sona ereceği hatırlatılarak, öğrencilerin zor durumda kalmaması için bu tarihe kadar kayıtlarını yenilemeleri istendi.

Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Hürrem Tanrıverdi, "Kayıt yenilemeyi öğrencilik durumu aktif ya da donuk olan öğrenciler yaptırabilmektedirler. 25 Şubat-07 Mart tarihleri arası Edremit Ziraat Bankası'na giderek gerekli kayıt yenileme ücreti olan 40 YTL'yi T.C kimlik numarası ile AÖL hesabına, 5 YTL de müdürlüğümüzün Edremit Ziraat Bankası'ndaki 40459839-5001 nolu hesabına yatırarak dekontlarla birlikte müdürlüğümüze gelerek kayıt yenilemelerini yaptırabileceklerdir. Kayıt yenilemelerini yaptıran öğrencilerimiz daha sonra sisteme öğrenci no ve şifreleri ile girerek ders seçimlerini yaparak kitaplarını merkezimizden alabileceklerdir. Kayıt yenilemesini yaptırmayan öğrencilerimiz 17-18 Mayıs 2008 tarihinde yapılacak olan II. dönem sınavlarına giremeyeceklerdir." dedi.

(BT-MŞ) 04.03.2008 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title