Haberler

Açelya ile Gülümse Hayata

Güncelleme:

Ekranların sevilen yüzü, Açelya Akkoyun bundan böyle hafta içi her gün 360 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

"AÇELYA ile Gülümse Hayata" da sağlıktan modaya, el işlemelerinden örgüye, spor, beslenme ve elbette birbirinden lezzetli yemek tarifleri ekrana geliyor.

Ekran başında yaratıcı fikirlerden ilham alırken, şaşırtıcı hayatlara göz atacağız, sürpriz konuklarla bolca sohbet, samimi duygular ve Açelya Akkoyun'un içten gülümsemesi iki saat boyunca 360 ekranlarında...

Ekranların güler yüzlü programı Açelya ile Gülümse 4 Temmuz Salı günü yine birbirinden özel konu ve konuklarıyla sizlerle olacak. Çok özel lezzetlerin tanıtıldığı programda Açelya Akkoyun'a bu kez mutfakta Buket Cengiz eşlik edecek. Pratik elişi bölümünde ise lavanta kesesi nasıl yapılır konusunu Hüsniye Demirci uygulamalı olarak anlatacak. Sıcaklar metabolizmayı nasıl etkiler, kansızlık kilo aldırır mı, yaz aylarının metabolizmayı hızlandıran mucize içeceği ve metabolizma üzerine altın değerinde önerileri ise İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya'dan dinleyeceğiz. Açelya ile Gülümse Hayata'nın bir diğer konuğu ise tiyatro sanatçısı Akasya Asıltürkmen olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Açelya Akkoyun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title