Haberler

Abdullah Gül: "Demokrasinin Gereğini Yaptım"

Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklanan Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı Ziyaretinin Ardından, "Ben Demokrasinin Gereğini Yaptım. Diyalog İçinde Olmanın Gereğini Yaptım" Dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Baykal'ı ziyaretinin ardından, "Ben demokrasinin gereğini yaptım. Diyalog içinde olmanın gereğini yaptım" dedi.

AKP Grup toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı adaylığı resmen açıklanan Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Gül, herkesin farlı görüşleri ve kendine has argümanları olabileceğini söyledi. Gül, "Ama ben demokrasinin gereğini yaptım. Diyalog içinde olmanın gereğini yaptım" diye konuştu.

Gül, şunları söyledi:

"Şunu söylemek istiyorum, seçimler böyle olur. Birisi aday olur, aday olduktan sonra da diğer partileri ziyaret eder, onlardan destek arzu eder. Desteğini verene de vermeyene de saygı duyarız."

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Gül, "Tatmin oldunuz mu?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Bunlar demokrasinin güzel tarafları. Bunlar sistemin çalıştığını gösteren en iyi işaretlerdir. Türkiye'nin ne kadar normalleştiğini, resmi dönemlerden ne kadar çok farklı olduğumuzu en iyi şekilde gösteriyoruz. Herkesin farklı farklı görüşleri, kendilerine has argümanları olabilir. Hepsine saygı duyuyoruz. Ama ben demokrasinin gereğini yaptım. Diyalog içinde olmanın gereğini yaptım."(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title