Haberler

AB'de ticari araç satışları kasımda düştü

Güncelleme:

Avrupa Birliği (AB) ticari araç pazarında toplam satışlar kasımda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14,7 azaldı.

Avrupa Birliği (AB) ticari araç pazarında toplam satışlar kasımda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14,7 azaldı.

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA), AB ülkelerinin kasım ayına ilişkin yeni ticari vasıta tescil verilerini açıkladı.

Buna göre, AB'de yeni ticari araç tescilleri, kasımda geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 14,7 gerileyerek 142 bin 480 seviyesine indi. Söz konusu satış miktarı, Kasım 2020'de 167 bin 1 adet olmuştu.

AB ülkeleri arasında kasımda ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre Almanya'da yüzde 22,1, Fransa'da yüzde 12,2, İtalya'da yüzde 15 ve İspanya'da yüzde 30,4 geriledi.

AB üyesi 27 ülke arasında kasımda en fazla yeni ticari araç Fransa'da trafiğe çıktı. Bu dönemde Fransa'da 35 bin 870, Almanya'da 28 bin 499, İtalya'da 17 bin 327 ve İspanya'da 12 bin 755 ticari vasıta tescil edildi.

AB'de yeni ticari araç tescilleri, Ocak-Kasım 2021'de ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,5 artarak 1 milyon 723 bin 817'ye çıktı.

AB'de toplam ticari araç satışları, temmuz, ağustos, eylül ve ekim aylarında da gerilemişti. Kasımla birlikte ticari araç satışları, son 5 aydır düşüş gösterdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Togo Cumhuriyeti Avrupa Birliği Tragger Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title