Haberler

A Milli Futbol Takımı, Macaristan Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

A Milli Futbol Takımı, Yarın Kendi Sahasında Macaristan ile Oynayacağı Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Maçının Hazırlıklarını Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Tamamladı.

A Milli Futbol Takımı, yarın kendi sahasında Macaristan ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK İnönü Stadı'nda Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda milli futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanı Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Bakan Başesgioğlu, daha sonra TFF Başkanı Haluk Ulusoy'dan Ay-yıldızlı takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Bakan

Başesgioğlu, antrenman sonrasında sahaya inerek Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve oyunculara yarınki Macaristan maçında başarılar diledi.

Öte yandan, Ay-yıldızlı takımda Deniz Barış sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkartıldı. Akşam yapılan antrenmana katılmayan Hakan Şükür'ün de sakatlığının bulunduğu, bu futbolcunun yarın yapılacak son kontrollerden sonra oynayıp oynayamayacağına karar verileceği belirtildi. Akşam antrenmanına katılan Hamit Altıntop'un ise durumunun iyi olduğu ve yarınki maçta büyük ihtimalle forma giyeceği bildirildi.

(EYB-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title