Haberler

8 Kişinin Yaralandığı Kaza Sonrası Can Pazarı

Gaziantep-Nizip karayolunda yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve 8 kişinin yaralandığı kazada devrilen minibüsün altında kalan yolcu, vatandaşların çabası ile kurtarıldı.

Gaziantep- Nizip karayolunda yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve 8 kişinin yaralandığı kazada devrilen minibüsün altında kalan yolcu, vatandaşların çabası ile kurtarıldı. Yola savrulan yaralılar ise bir süre ambulans bekledi.

Gaziantep'ten Nizip istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 19 BL 860 plakalı yolcu minibüsü, Gaziantep-Nizip karayolunun 5. kilometresinde, Gaziantep istikametinden gelen ve hatalı sollama yaptığı ileri sürülen M.B. (36) yönetimindeki 31 KJK 27 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ve her iki araçta bulunan toplam 7 kişi yaralandı.

Kaza sonrası can pazarı

Kazanın hemen sonrasında cep telefonuna yansıyan görüntülerde çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobilin tarlaya uçtuğu, minibüsün ise yolda devrildiği görüldü. Kaza esnasında yolda bulunan sürücüler ise kazayı görünce büyük panik yaşadı. Minibüsün altında kalan bir kişi olduğunu gören vatandaşlar şahsı kurtarmak için büyük bir çaba sarf etti. Devrilen minibüsü kaldıran vatandaşlar minibüsün altındaki şahsı yaralı olarak kurtarmayı başardı. Aracın altından kurtarılan şahsın yaşadığını anlayan vatandaşlar derin bir nefes aldı.

Tam bir can pazarının kurulduğu kaza sonrasında kimi vatandaşlar ise yola ve tarlaya savrulan yaralılara yardım etmeye çalıştı.

Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Gaziantep'teki çekişti hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 4'nün hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Nizip 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title