Haberler

7. Aroma Akseki Dağ Koşusu

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 7. Aroma Akseki Dağ Koşusu, 22 Haziran'da koşulacak.

7. Aroma Akseki Dağ Koşusu, 22 Haziran'da yapılacak.

Türkiye Atletizm Federasyonu Dağ Koşuları Koordinatörü ve Avrupa Atletizm Birliği Dağ Koşuları Komisyonu üyesi Hasan Babaç, Türkiye'yi Avrupa ve dünyada başarıyla temsil etmiş birçok sporcunun, Aroma Akseki Dağ Koşusu'na katılacağını söyledi.

Yaklaşık 300 sporcunun katılması beklenen yarışların dört kategoride yapılacağını belirten Babaç, şöyle konuştu:

"Yarışlarda, genç bayanlarda 4 bin 200 metre, genç erkeklerde ve büyük bayanlarda 8 bin 400 metre ve büyük erkeklerde ise 12 bin 600 metre mesafeleri koşulacak. Bu yıl yarışma sonunda belirlenecek milli takım, 12 Temmuz'da Fransa'da gerçekleştirilecek 13. Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler. Türkiye'nin bütün illerinden sporcuların bu yarışmaya iştirak etmesini istiyoruz. Özellikle ülkemizin doğu illerinden katılımın çok daha yoğun olmasını bekliyoruz."

Babaç, yarışa Ahmet Aslan, Yasemin Can, Çeşminaz Yılmaz, Remziye Temel, Ümmü Kiraz, Burcu Büyükbegin, Tubay Erdal, Ramazan Karagöz, Adem Karagöz gibi birçok başarılı sporcunun da katılacağına dikkat çekti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Akseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title