Haberler

6 Yıl Aradan Sonra Geri Dönen Behzat Ç. Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Güncelleme:

2011 yılında yayınlanan ilk bölümleriyle seyircileri ekrana kilitleyen Behzat Ç. dizisi geri dönüyor. Dizinin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı.

İlk olarak 2011 yılında hayatımıza giren ve 3 sezon boyunca seyirciyi ekranlara kilitleyen, Türk dizi tarihinin unutulmaz işlerinden Behzat Ç, BluTV ile geri dönüyor.

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı, bir süredir yeniden çekileceği konuşulan ve izleyicilerde de büyük heyecan yaratan 'Behzat Ç.'den sevenlerine büyük sürpriz geldi. Detayları saklı tutulan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

6 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR

Farklı tarzı, hikayesi ve konuları işleyiş biçimiyle dizi dünyasının unutulmazları arasına girmeyi başaran 'Behzat Ç.', 6 yıl aradan sonra kırmızı vosvosuyla geri dönerek bu kez Türkiye'nin en önemli dijital platformlarından BluTV'de seyirci ile buluşacak.

6 Yıl Aradan Sonra Geri Dönen Behzat Ç. Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

İLK TANITIM YAYINLANDI

İnter Medya imzasını taşıyan, önceki yıllarda olduğu gibi senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu 'Behzat Ç'nin yayınlanan ilk tanıtımı seyircinin heyecanını daha da katlıyor. Merakla beklenen dizi hakkında görsellerle yeni bilgiler çok yakında duyurulacak.

6 Yıl Aradan Sonra Geri Dönen Behzat Ç. Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erdal Beşikçioğlu BluTV Haberler

500

Yorumlar (41)

KSK:

Kendini beğenmiş bir insan hiç sevmiyorum

3
21
yanıtYanıtla
kafa atan golcu:

insandan olanlar insan olurlar, hayvandan doganlar hayvan olurlar…. ikisi de bu dunyaya gelirler, ana haktir sen bu sirra erdin mi?demis neset ertasoldugun gibi bakarsin, baktigin gibi gorursun kardesim.

yanıt1
yanıt0
mert:

zamanın fetöcüleride sevmiyordu zaten bu adamı ve diziyi

yanıt0
yanıt0
poli:

nekadar polis düşmanı varsa polis rolünü oynuyor

6
17
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ NÜN CEO:

MİKROPLAR GERİ DÖNDÜ ZATEN AZ VARDI KIYMETİ BİLİNMİYORDU MAKSAT ÜLKEYİ SİLAH CENNETİ YAPIP MİLLETÇE CEHENNEME UĞULANMAK

3
19
yanıtYanıtla
BEHZAT Ç.:

SAÇMA SAPAN KONUŞMA LA. . .

yanıt12
yanıt0
KASTELLİ:

BLU TV HAYATINDA GÖRMEDİĞİ ÜYELİĞİ GÖRECEK :)

20
2
yanıtYanıtla
WWTİBU:

işte bu kadar koy bi dizi unuttur herşeyi ver mehteri gitsin hayat pahalıymış şehit varmış insanlar birbirini öldürüyormuş ohhhhh kime ne bunlardan aç ağzını seyret gece yarısına kadar sana ölümde gelmeyecek başına hiç bir işte gelmeyecek nasılsa dimi

7
10
yanıtYanıtla
WERTY:

diyarbakırda megri megri diye ağlaşanları unutan cahiller sayın kılıçdaroğluna hain diyerek saldırmış bu olay halkın ne kadar seviyesinin düşük ve beyinsiz olduğunu gösterir yazık koyun diye boşuna demiyoruz

6
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Helal bekliyoruz. . .

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title