Haberler

İstanbul'da kar kazaları da beraberinde getirdi... TEM'de trafik yoğunluğu oluştu

Güncelleme:

İstanbul'da kar kazaları da beraberinde getirdi.

İstanbul'da kar kazaları da beraberinde getirdi... TEM'de trafik yoğunluğu oluştu

Kumburgaz TEM otoyolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı

Kaza sonrasında İstanbul istikametinde trafik durdu

İSTANBUL - TEM Otoyolu Kumburgaz mevkiinde yoğun kar yağışı nedeniyle birbirine yakın 2 ayrı noktada 1 kamyon, 2 kamyonet ve 2 binek aracın karıştığı 2 ayrı kazada 1'i ağır toplam 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası İstanbul istikametinde durma noktasına gelen trafik drone ile görüntülendi.

Kaza saat 13.45 sıralarında TEM Otoyolu Kumburgaz mevki İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 JU 6050 plakalı kamyon sürücüsü yoğun kar yağışı nedeniyle aniden yavaşladı. Bu sırada arkasından gelen 47 KS 138 plakalı kamyonet ve 52 AK 114 plakalı kamyonetler aniden durunca 3 araç çarpıştı. Kazada kamyonetlerde bulunan 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Yaşanan kazanın yaklaşık 100 metre gerisinde ise aniden fren yapan 2 otomobil çarpıştı. Bu kazada da 1 kişi yaralandı. 4 yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Trafik durdu

Yaşanan kaza sonrasında TEM İstanbul istikametinde trafik durdu. Ekiplerin çalışmasıyla trafik kontrol şekilde akmaya başladı. Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title