Haberler

12 Bin TL Maaşla Müdürlük Yaptığı İş Yerini Soydu, Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Güncelleme:

Bursa'da müdür olarak çalıştığı iş yerine takma sakalla girip çelik kasadan 1 milyon lira çalan şüpheli, güvenlik kameralarını kırıp, kaçtı.

Bursa'da 12 bin TL maaşla müdür olarak çalıştığı işyerine takma sakalla girip çelik kasadan 1 milyon lira çalan şüpheli, güvenlik kameralarını kırıp, kaçtı. Polis ekiplerinin kısa sürede yakaladığı zanlının, iş yerinde müdür olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Olay, merkez Nilüfer'e bağlı Konak Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burak A'nın (33) sahibi olduğu altın toptancısına gece geç saatlerde hırsız girdi. Sabah iş yerine geldiğinde bir çelik kasanın çalınmış, diğerinin ise kesilmiş olduğu gören Burak A, durumu polis ekiplerine bildirdi.

HIRSIZ MÜDÜR ÇIKTI

Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Tanınmamak için takma sakal takan şahsın iş yerine geldiği aracın plakasından yola çıkarak sahibine ulaşan polis ekipleri, Metin B. isimli şahsın aracı iş yerinde müdür olarak çalışan Yunus Y'ye (41) kiraladığını tespit etti. Şahsın yakalanması için çalışma başlatan ekipler, Yunus Y'yi Mudanya ilçesinde gözaltına aldı.

PATRON ŞİKAYETÇİ OLMADI

Şahısla birlikte iş yerinden çaldığı yaklaşık 1 milyon TL'yi de ele geçiren ekipler, şahsı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk etti. İş yeri sahibi Burak A'nın şikayetçi olmaması üzerine Yunus Y, serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500

Yorumlar (17)

ferhat:

bu işte bi iş var iş yeri sahibinin şikayetçi olmaması adamın 12 bin tl maaş alırken bu işe kalkışması falan yani birşeyleri var ki o ona sessiz kalıyor o onu soyuyor araştırılmalı

13
0
yanıtYanıtla
deli:

970 bin saydım ben, yabancı paralarla olabilir tabi

0
7
yanıtYanıtla
ahmet beyim:

işyeri sahibi şikayetçi olmasa dahi, kamu davası açılması lazım. Madem şikayetçi olmaycaktı, önceden olmasa idi. Parası bulunsa dahi yapılan en adi iş hırsızlık yapılmıştır ve suçtur. Savcılığın bu adi adamı bırakması sadece adalet meselesinde geldiğimiz komik durumu gösteriyor. adalet sistemimizin içine edenlerle bu dünyada olmasa da ahirette hesaplaşacağım inşaallah.

6
0
yanıtYanıtla
fukukçu:

şikayete bağlı suç vardır, şikayete bağlı olmayan suç vardır, hırsızlık şikayete bağlı bir suçtur, mesela tehdit şikayete bağlıdır, ölümle tehdit şikayete bağlı değildir, falan filan inter milan hooopp taş gibiyim

yanıt1
yanıt0
ABUZİTTİN ŞİNASİ KAHRAMANSOYLU:

çalıştığı iş yeri kim bilir ne yaptı adama

1
3
yanıtYanıtla
gg:

bence kendi cezalandıracak o yüzden şikayetçi olmadı. :D

2
2
yanıtYanıtla
Birisi:

ULen 12 bin lira maaşın var daha neyin peşindesin

4
0
yanıtYanıtla
cosmos:

işyeri sahibi var sebebi biliyor belki onun sayesinde o parayı kazandı anlaşamayınca çaldı o nedenle de işyeri sahibi şikayetçi olmuyor çünkü müdür sayesinde o paraya zaten kavuşmuştu, işin içinde iş var siz anlamazsınız gel benim 1 tl mi çal bak şikayetçi oluyormuyum olmuyormuyum boşversenize

3
0
yanıtYanıtla
geldim gördüm kızdım:

değer mi ya. . 1. 000. 000 TL karşılığında neyi verdiğinin farkında değil mi bu adam.

2
0
yanıtYanıtla
????:

patron neden şikayetçi olmadı acaba belkide ikisi birlikte planladılar bu işin içinde başka başka işler var

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title