Haberler

Şişli'de akıl almaz firar girişimi: Ameliyat kıyafetiyle hastaneden kaçmaya çalıştı

Güncelleme:

Estetik ameliyatı sonrası para ödemek istemediği iddia edilen kadın hastanede kaçmak istedi. Vücudundaki drenlerle çıkan kadının narkoz etkisinde olduğu iddia edildi. Doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından durdurulan kadın tekrar hastaneye götürüldü.

Şişli'de akıl almaz firar girişimi: Ameliyat kıyafetiyle hastaneden kaçmaya çalıştı

Estetik ameliyatı sonrası para ödemek istemediği iddia edilen kadın hastanede kaçmak istedi

Vücudundaki drenlerle çıkan kadının narkoz etkisinde olduğu iddia edildi

Doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından durdurulan kadın tekrar hastaneye götürüldü

İSTANBUL - Şişli'de bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de drenler olan kadın, doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. İlginç anlar kameralara yansıdı.

Olay, dün akşamüstü Şişli Fulya'daki bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu bir kadın yüzünden estetik ameliyatı olmak için hastaneye geldi. Burada ücret konusunda hastanede ile anlaşan kadın, bıçak altına yattı. Narkoz verilen kadına estetik ameliyatı yapıldı ancak kadın iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmak istedi.

Masrafları ödememek için kaçtı iddiası

Hastanede fırsat kollayan kadın, üstünde ameliyat kıyafeti ve kanı toplamak için vücuduna konulan drenlerle dışarıya çıktı. Ancak çalışanlar tarafından fark edilen kadın durduruldu. Yabancı dilde yanına gelen doktor ve hemşirelere küfür ettiği iddia edilen kadın, narkozun da etkisiyle çalışanlara saldırmaya çalıştı. Yardım isteyen doktor ve hemşire, güvenlik görevlilerinin de gelmesiyle kadını hastaneye geri götürdükleri bilgisine ulaşıldı. Yaşanan ilginç olay ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ameliyat Şişli Güvenlik Suç 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title